Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

ME...ΜΙΑ ΜΕΞΙΚΑΝΑ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΜΠΛΟΥΖΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Η ΣΥΡΙΖΑΙΑ ΓΑΪΤΑΝΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!



 
 
Η ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΗ, ΜΑΟΪΚΗ, ΚΑΙ ΦΕΥΓΑΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΕ EXTREME ΠΕΡΙΒΟΛΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.
 
 
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σοφία Γαϊτάνη ξαναχτύπησε. Ηταν ένα χρόνο πριν όταν είχε εμφανιστεί στη Βουλή με το φρεσκοξυρισμένο από τη μια πλευρά μαλλί της και το ξεχειλωμένο ριγέ μπλουζάκι με τη νεκροκεφαλή κάνοντας πολλούς να λένε ότι μάλλον μπέρδεψε τη Βουλή με κάποιο κλαμπ. Τώρα δημιούργησε και πάλι τους ίδιους ψιθύρους μεταξύ των συναδέλφων της, ανεβαίνοντας στο βήμα του ομιλητή με παρόμοια εμφάνιση. Λίγο πιο κραυγαλέα βέβαια.

Το μαλλί ήταν εμφανώς πιο φουσκωμένο για να δίνεται μεγαλύτερη έμφαση στην πλευρά που ήταν ξυρισμένη και η νεκροκεφαλή στην μπλούζα έντονη για να μην μείνει κανείς με την απορία «τι ακριβώς σχηματίζει η στάμπα στη μπλούζα της Γαϊτάνη». Το σακάκι σε έντονο φλούο χρώμα έμοιαζε με κάτι σαν κερασάκι στην τούρτα.

Το ενδυματολογικό των βουλευτών είναι ένα θέμα το οποίο έχει κατά καιρούς απασχολήσει την αρμόδια επιτροπή και το προεδρείο της Βουλής, ενώ ουκ ολίγες φορές έχουν γίνει συστάσεις προς τους βουλευτές. Ωστόσο, όπως φαίνεται κάποιοι συνεχίζουν να ντύνονται κατά το δοκούν.


freegossip

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου