Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

IΣΡΑΗΛ: Μαστροποί έπειθαν γυναίκες να εκδίδονται με τη δικαιολογία ότι…

ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ! Μαστροποί έπειθαν γυναίκες να εκδίδονται με τη δικαιολογία ότι…
Στην εξάρθρωση ενός δικτύου μαστροπών προχώρησε η ισραηλινή αστυνομία. Οι συλληφθέντες είχαν πείσει Εβραίες γυναίκες -τις οποίες εξέδιδαν- να έρχονται σε επαφή με αλλόθρησκους άνδρες προκειμένου να διευκολυνθεί η έλευση του… Μεσσία.

Η αστυνομία προχώρησε σε οκτώ συλλήψεις και όπως έγινε γνωστό, αυτοί οι άνδρες κάνοντας μεσσιανικά κηρύγματα, εντόπιζαν ευάλωτες γυναίκες στις οποίες χορηγούσαν ναρκωτικά και αλκοόλ και τις έπειθαν ότι «δίνοντας το κορμί τους σε μη Εβραίους θα έσωζαν τον εβραϊκό λαό και θα τον οδηγούσαν στη λύτρωση».

Ενας 60χρονος άνδρας από το Κίριατ Άρμπα, έναν εβραϊκό οικισμό κοντά στη Χεβρώνα της Δυτικής Όχθης, φέρεται να είναι ο «εγκέφαλος» της υπόθεσης, ο οποίος -σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας- είναι περιθωριακός ακροδεξιός.

Ο Αρίκ Μορντεχάι, επικεφαλής των ερευνών, σε δηλώσεις του σε τοπική εφημερίδα είπε ότι οι μαστροποί εξέδιδαν 15 γυναίκες μεταξύ των οποίων ενδέχεται να υπήρχαν και ανήλικες κοπέλες. Οι «πελάτες» τους ήταν Παλαιστίνιοι της Δυτικής Όχθης και ξένοι εργαζόμενοι στο Τελ Αβίβ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου