Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ;;;;



ΕΧΕΙ ΣΚΥΨΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ;;;

ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ!

Στην Ιταλία την ονομάζουν «Λέσχη Μπίλντερμπεργκ». Το επίσημο όνομά της είναι «Φόρουμ του Κόμο» και εκεί θα δώσει το ερχόμενο Σάββατο το «παρών» ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μαζί με «βαριά» ονόματα της ευρωπαϊκής πολιτικής και οικονομικής σκηνής.
Πέραν των αβάσιμων θεωριών συνωμοσίας που ανθούν γύρω από τέτοιες συναντήσεις, η ουσία είναι ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να «εξαργυρώνει» όχι μόνο την πολιτική υπεραξία που απέκτησε πανευρωπαϊκά ως υποψήφιος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς για την προεδρία της Κομισιόν, αλλά και την γενική αίσθηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο νικητής των επόμενων εκλογών.

Έτσι, το ερχόμενο Σάββατο, την ώρα που ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θα μιλά στα εγκαίνια της ΔΕΘ εγκαινιάζοντας την πολιτική «σεζόν», ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα μετέχει στις εργασίες του Φόρουμ, στην πόλη Τσερνόμπιο, στις όχθες της λίμνης Κόμο, που διοργανώνει εδώ και 40 χρόνια το ίδρυμα «The European House - Ambrosetti».

Υψηλοί προσκεκλημένοι

Ο Αλέξης Τσίπρας θα έχει την ευκαιρία για επαφές με κορυφαίους πολιτικούς, επιχειρηματίες και οικονομικούς παράγοντες, καθώς κατά πληροφορίες, μεταξύ άλλων θα δώσουν φέτος το «παρών» οι πρώην πρωθυπουργοί της Ιταλίας, Ενρίκο Λέτα και Μάριο Μόντι, ο απελθών πρόεδρος της Κομισιόν, Ζοζέ Μπαρόζο, ο πρώην κεντρικός τραπεζίτης της ευρωζώνης, Ζαν Κλοντ Τρισέ, οι απελθόντες επίτροποι Μισέλ Μπαρνιέ και Χοακίν Αλμούνια και πλήθος άλλων Ευρωπαίων παραγόντων.

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου