Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

ME 10 ΠΑΙΚΤΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ!...Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ.



 ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ...

 Σαφώς πιο συγκεντρωμένη και με καλύτερο πλάνο σε σχέση με το πρώτο της παιχνίδι στο Μουντιάλ εμφανίστηκε η Εθνική ομάδα κόντρα στην Ιαπωνία.

Μόλις στο 4ο λεπτό ο Μήτρογλου απείλησε την άμυνα των Ασιατών, ενώ στο 10΄ο Κονέ ανάγκασε τον Καβασίμα σε δύσκολη επέμβαση. Στη συνέχεια οι Ιάπωνες απέκτησαν τον έλεγχο και έχασαν την πρώτη τους καλή ευκαιρία στο 21΄με το σουτ του Οσάκο να φεύγει ελάχιστα άουτ, ενώ στο 29΄ ο Καρνέζης έδιωξε δύσκολα το φάουλ του Χόντα.

Στο 35΄ο Μήτρογλου αποχώρησε τραυματίας, ενώ στο 38΄ η αριθμητική ισορροπία άλλαξε άλλαξε στο 38΄ όταν ο Κατσουράνης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Χασέμπε.

Παρόλαυτα, η ελληνική ομάδα ανέβασε την απόδοση της μετά την αποβολή και δύο λεπτά αργότερα έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί με τον Καβασίμα να διώχνει εντυπωσιακά μετά το σουτ του Τοροσίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ιαπωνία προσπάθησε να πιέσει αλλά η ελληνική ομάδα είχε προσήλωση στο αμυντικό πλάνο. Μάλιστα απείλησε πρώτη, όταν από το κόρνερ του Καραγκούνη, ο Γκέκας πήρε την κεφαλιά αλλά ο Καβασίμα έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

Οι Ασιάτες έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Γιοσίμπα στο 68΄, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα μετά από σοβαρό λάθος του Παπασταθόπουλου ο Ουτσίντα έστειλε τη μπάλα άουτ. Με αυτοθυσία πολλές φορές οι 10 Έλληνες άντεξαν την πίεση και δεν κινδύνευσαν άλλο με εξαίρεση ένα φάουλ του Έντο που χρειάστηκε να επέμβει ο Καρνέζης στο 90΄.

Το τελικό 0-0 κρατάει ζωντανή την Εθνική ομάδα στη μάχη της πρόκρισης, ωστόσο η νίκη απέναντι στην Ακτή Ελεφαντοστού, στο τελευταίο ματς είναι μονόδρομος.

Η βαθμολογία του ομίλου:

Κολομβία 6 (5-1)
Ακτή Ελεφαντοστού 3 (3-3)
Ιαπωνία 1 (1-2)
Ελλάδα 1 (0-3)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου