Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ...ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ!!!




ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ...

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ...ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ!

ΚΑΙ ΘΑ ΧΟΡΕΨΟΥΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟVA ZORA:

17ти АНТИРАЦИСТИЧКИ ФЕСТИВАЛ ВО СОЛУН 17Ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Για ακόμα μια χρονιά, στις 4- 5 και 6 Ιούλη, θα λάβει χώρα το Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ του Σόλουν/Θεσσαλονίκης, με την συμμετοχή πολλών οργανώσεων της αριστεράς, οργανώσεων για τα δικαιώματα του ανθρώπου, των μεταναστών, των μειονοτήτων, των εργαζομένων, των προσφύγων και γενικά όλων αυτών που καθημερινά γίνονται στόχος διακρίσεων και κατατρεγμού.
Φέτος -όπως και κάθε χρόνο – το φεστιβάλ θα είναι γεμάτο με ομιλίες, ενημερώσεις, συναυλίες, παρουσιάσεις, καλλιτεχνικά εργαστήρια, πολιτιστικές εκδηλώσεις.
Μια όαση δημοκρατίας και ελευθερίας της έκφρασης, μια όαση δροσερής ανάσας, μέσα στην εθνική έρημο της μισαλλοδοξίας, του ρατσισμού, του εθνικισμού και των καθημερινών διακρίσεων σε όλους τους τομείς της ζωής των ,,διαφορετικών,, πολιτών της Ελλάδας.
Για τρίτη χρονιά το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο πρώην στρατόπεδο ,,Παύλος Μελάς,, στο Δήμο Σταυρούπολης.
Και φέτος Μακεδόνες ακτιβιστές θα είναι εκεί, παρόντες. Το ВИНОЖИТО – ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ και η εφημερίδα ΝΟΒΑ ΖΟΡΑ θα είναι εκεί περιμένοντάς σας για ανταλλαγή απόψεων, ενημέρωση, διανομή υλικού…

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου