Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Τούρκος ο "αναρχικός" που συνελήφθη στα επεισόδια του Συντάγματος στην αντισυγκεντρωση των Ιμίων!!!


Το κυβερνητικό σχέδιο για ματαίωση της εκδήλωσης των Ιμίων απέτυχε παταγωδώς. Παρά τις κρατικές απαγορεύσεις και την παρακρατική τρομοκρατία, δεκάδες χιλιάδες Έλληνες πατριώτες και Εθνικιστές έδωσαν δυναμικό παρόν και τίμησαν τους Ήρωες του Ελληνισμού.


ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ...ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΟΜΟΪΔΕΑΤΕΣ ΤΟΥΣ!

Από νωρίς το απόγευμα αναρχικά στοιχεία με κράνη και ρόπαλα προπηλάκιζαν διερχόμενους πολίτες στην πλατεία Συντάγματος, με την αστυνομία παντελώς αδιάφορη. Ανάμεσά τους βρίσκονταν και τούρκοι, όπως απεδείχθη στη συνέχεια (σε μία αντισυγκέντρωση για τα Ίμια βέβαια, μόνο τούρκοι, αλλά και ανθέλληνες!

Όταν η εκδήλωση στο μνημείο των Ιμίων ξεκίνησε, έπαψε να εξυπηρετεί κάποιον σκοπό η αντισυγκέντρωση του Συντάγματος. Έτσι ξεκίνησαν εκτεταμένα επεισόδια που έφθασαν μέχρι το Μοναστηράκι, με στόχο η είδηση στα κεντρικά δελτία να μην είναι η μεγαλειώδης εκδήλωση των Ιμίων, αλλά ότι η Αθήνα έγινε και πάλι γυαλιά-καρφιά.
Ένας από τους συλληφθέντες αναρχικούς μάλιστα είναι τουρκικής καταγωγής, γεγονός που αποδεικνύει πόσο ανθελληνικό είναι το παρακράτος της αριστεράς, αλλά και πως η ελληνική νεολαία έχει πλέον γυρίσει την πλάτη στην αλητεία των Εξαρχείων.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΧΑΛΟ...ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου