Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!...

Πόλεμος Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για τη βίλα Αμαλία 


''ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ''ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΒΙΛΑΣ ΑΜΑΛΙΑΣ ΟΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΟΛΟΤΟΦ,ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΝ ΟΠΛΑ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΩΝ  ΚΑΙ ΣΥΧΝΑΖΑΝ ΟΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΔΕΣ!!!...

ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ;;;...

Το ντου της αστυνομίας στη Βίλα Αμαλία σήμανε το τέλος μιας από τις πρώτες καταλήψεις στην Ελλάδα, που κράτησε είκοσι δύο χρόνια και την έναρξη πολέμου ανακοινώσεων ανάμεσα στην Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ.Έντονη αντιπαράθεση έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην κυβέρνηση και το ΣΥΡΙΖΑ για την επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας στη Βίλα Αμαλία.
Στην ανακοίνωση της Νεολαίας του Συνασπισμού, με την οποία καταδικάζει την αστυνομική επιχείρηση στη «Βίλα Αμαλία» και την απόδοση εκ νέου στο Δημόσιο του οικήματος, αναφέρεται με ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

«Σε ένα πράγμα συμφωνούμε με τη νεολαία του Συνασπισμού: στη διαπίστωση ότι η τρομοκρατία δεν θα περάσει.
Κατά τα άλλα, είναι να απορεί κανείς για το πως ένας χώρος κατασκευής χιλιάδων εμπρηστικών μηχανισμών “μολότοφ”, περιγράφεται σαν… “κοινωνικός χώρος”!
Όμως, η ελληνική κοινωνία και κρίση έχει και γνώση για το τι συμβαίνει στους χώρους των καταλήψεων δημοσίων κτιρίων. Γνωρίζει επίσης ποιος συναγωνίζεται το άλλο άκρο στην άσκηση βίας, ποιος είναι θαυμαστής, ακόμη και σήμερα, αυταρχικών και ολοκληρωτικών καθεστώτων και ποιος φαντασιώνεται την έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ευρωζώνη.
Τα υπόλοιπα ανήκουν στο χώρο της παράνοιας».
Η ανακοίνωση αυτή προκάλεσε την αντίδραση της ΝΔ, η οποία σε ανακοίνωσή της αναφέρει πως «οι κουκουλοφόροι της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, αφού το κάλεσμά τους να καεί η Αθήνα και οι περιουσίες των Ελλήνων έπεσε στο κενό, τώρα "κλαψουρίζουν" επειδή η ΕΛΑΣ εφάρμοσε το νόμο και εξουδετέρωσε το στρατηγείο τους, τη βίλα Αμαλία».

Με αφορμή την ίδια ανακοίνωση, το υπουργείο Δημόσιας Τάξης σημειώνει πως «είναι να απορεί κανείς για το πώς ένας χώρος κατασκευής χιλιάδων εμπρηστικών μηχανισμών "μολότοφ" περιγράφεται σαν… "κοινωνικός χώρος"» και τονίζει:

«Όμως, η ελληνική κοινωνία και κρίση έχει και γνώση για το τι συμβαίνει στους χώρους των καταλήψεων δημοσίων κτιρίων. Γνωρίζει επίσης ποιος συναγωνίζεται το άλλο άκρο στην άσκηση βίας, ποιος είναι θαυμαστής, ακόμη και σήμερα, αυταρχικών και ολοκληρωτικών καθεστώτων και ποιος φαντασιώνεται την έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την ευρωζώνη».

el-democracy.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου