Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Nέο κόμμα ανακοινώνουν οι Λ.Κατσέλη & Χ.Καστανίδης





Image
Η Λούκα Κατσέλη (ως επικεφαλής) και ο Χάρης Καστανίδης είναι έτοιμοι να ανακοινώσουν αύριο το σχηματισμό νέου κόμματος, όπως είχαν αφήσει να εννοηθεί μετά τη διαγραφή τους.
Έχουν ήδη κυκλοφορήσει πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται επισήμως όπως ότι το όνομα του νέου κόμματος θα είναι Δημοκρατικός Σοσιαλισμός και το σύμβολό του ένα κόκκινο τριαντάφυλλο (ή γαρύφαλλο;) σύμβολο που πάντως παραπέμπει στο κόμμα που είχε ιδρύσει ο Γεράσιμος Αρσένης το 1987, το ΕΣΚ.


Το ενδιαφέρον βεβαίως πέφτει στο ποιοι από το ΠΑΣΟΚ θα ακολουθήσουν την κ. Κατσέλη και τον κ. Καστανίδη στη νέα τους προσπάθεια, είτε είναι βουλευτές, είτε στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες βουλευτές όπως ο Λάμπρος Μίχος, η Μ. Κυριακοπούλου, ο Χρ. Κασσάρας, η Βούλα Τεκτονίδου κ.α. έχουν ήδη συμφωνήσει να συμμετάσχουν ενώ δεν ισχύει το ίδιο για τον Οδ. Βουδούρη που οι πληροφορίες τον θέλουν να οδεύει προς τη Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη.

Άλλες πληροφορίες θέλουν την κ. Κατσέλη και τον κ. Καστανίδη να έχουν προσεγγίσει και να έχουν συμφωνήσει και με πρόσωπα της αυτοδιοίκησης (συζητείται το όνομα του δημάρχου Αγίας Βαρβάρας Γιώργου Καπλάνη) αλλά και στελέχη του ΠΑΣΟΚ όπως ο γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στη Σάμο Μ. Βασιλιάς και ο επικεφαλής της Περιφερειακής Επιτροπής της Στερεάς Ελλάδας Τ. Γεραλής.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου