Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΟΥ Γ.ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ LIFE STYLE ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ...



Σε αυτά πρώτος είναι ο Γιάνης...

Ο... λιτός βίος του Γιάνη Βαρουφάκη όπως τουλάχιστον αποτυπώνεται στην εντυπωσιακή φωτογράφηση στο Paris Match δεν έμεινε... ασχολίαστος από τους χρήστες του twitter.
Ακόμη και γνωστός οικονομικός αναλυτής, Fabrizio Goria έκανε retweet σχετικά με την εντυπωσιακή lifestyle φωτογράφηση του ζεύγους Βαρουφάκη στο σπίτι τους στην Πλάκα, με θέα τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.




Η φωτογράφηση από το πρακτορείο Getty έγινε στο πλαίσιο της συνέντευξης του Έλληνα υπουργού Οικονομικών στο γαλλικό περιοδικό Paris Match. Η Δανάη Στράτου και ο Γιάνης Βαρουφάκης αγκαλιασμένοι στην ταράτσα του σπιτιού τους που "βλέπει" Ακρόπολη, εκείνη να "πηδά" στην αγκαλιά του, εκείνος να παίζει πιάνο (χωρίς παρτιτούρα), να διαβάζει το National Conflict κι εκείνη να τον κρατά, τρυφερά, από τους ώμους ή να τρώνε ψάρια και ψαρικά, πίνοντας λευκό κράσι. Click4more: Συνέντευξη Βαρουφάκη στο Paris Match: Ποτέ δεν τέθηκε θέμα Grexit... Αλλά η φωτογράφηση δεν περιλαμβάνει μόνο καρέ από την καθημερινότητα του ζεύγους Βαρουφάκη. Ο φωτογράφος έχει ακολουθήσει τον Έλληνα υπουργό στο γραφείο του, στις Βρυξέλλες ακόμη και μέσα στο αεροπλάνο όταν ταξίδεψε οικονομική θέση.

Η φωτογράφηση στο Paris Match δεν άργησε να προκαλέσει "ποταμό" tweets με hastag μεταξύ άλλων το #litosvios, φράση που είχε χρησιμοποιήσει ο ίδιος ο Γιάνης Βαρουφάκης την πρώτη μέρα που ανέλαβε καθήκοντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου