Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!...ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΦΡΟΙ ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΑΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΛΗΣ!




ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΚΑΦΡΟΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!...ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΗΚΕ Ο ΑΛΑΡΙΧΟΣ Ο ΓΟΤΘΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ!...

ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΜΙΚΗ!

ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΜΑ, ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΑΝ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΛΗΣ, ΕΝΩ ΕΚΑΙΓΑΝ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΟΥΝ!...

ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΠΝΙΚΑΡΕΑΣ!

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΘ!

Στο στόχαστρο βανδάλων έχουν μπει τις τελευταίες ημέρες διάφορα ιστορικά μνημεία στο κέντρο της Αθήνας.

Μετά τα συνθήματα στον ιερό ναό της Παναγίας Καπνικαρέας επί της οδού Ερμού και στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, οι βάνδαλοι έβαψαν με σπρέι το άγαλμα του ποιητή Κωστή Παλαμά και την προτομή του Γρηγορίου Ξενόπουλου, ενώ δεν δίστασαν να αποκεφαλίσουν το άγαλμα της ηθοποιού Κυβέλης.

Οι εικόνες προκαλούν αποτροπιασμό...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:










zougla.gr

TΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΠΘ!



Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, περίπου 100 άτομα, νεαρής ηλικίας, ντυμένα στα μαύρα, επιχείρησαν να σπάσουν την πόρτα της αίθουσας, όπου συνεδρίαζε η Σύγκλητος, στο Κτίριο Διοίκησης του ΑΠΘ.

Στη διάρκεια των επεισοδίων ένας φύλακας τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο της πόλης.

Ο αναπληρωτής πρύτανης Έρευνας και Συντονισμού, αν. καθηγητής του Τμήματος Φυσικής της Σχολής Θετικών Επιστημών Θεόδωρος Λαόπουλος, ενημέρωσε για το συμβάν την Εισαγγελία.

Τα μέλη της Συγκλήτου του ΑΠΘ παραμένουν στην αίθουσα συνεδρίασης. Ο πρύτανης του ΑΠΘ, Περικλής Μήτκας δεν παρίστατο στη συνεδρίαση της Συγκλήτου, καθώς βρίσκεται σε προγραμματισμένο ταξίδι στο εξωτερικό.

Πληροφορίες του newsIT, λένε ότι οι φοιτητές ζητούσαν να μπουν μέσα χωρίς να διευκρινίζουν ποια αιτήματα ήθελαν να θέσουν.
Κάποια στιγμή βγήκε αντιπρύτανης για να τους κάνει παρατήρηση επειδή έκαναν φασαρία. Τότε, βρήκαν τρόπο να σπρώξουν την πόρτα.
Φέρονται μάλιστα να πέταξαν αναμένη χαρτοπετσέτα στη μοκέτα, με κίνδυνο να... κάψουν τους ανθρώπους που ήταν μέσα, όπως μας καταγγέλλουν.

Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες ότι τραυματίστηκε και 2ος φύλακας αλλά εκείνος δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Πληροφορίες: NewsIT και ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου