Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Καρατζαφέρης: Ο Βορίδης ήταν περαστικός στο ΛΑΟΣ

Καρατζαφέρης: Ο Βορίδης ήταν περαστικός στο ΛΑΟΣ

Επίθεση επί προσωπικού εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης στον Μάκη Βορίδη, λίγες μέρες μετά την προσχώρηση του δεύτερου στη ΝΔ.

«Ποτέ ο Μάκης (Βορίδης) δεν ήταν στο κόμμα. Ήταν περαστικός. Ήταν «τράνζιτ» για κάποιο στόχο τον οποίο είχε», δήλωσε με νόημα ο κ. Καρατζαφέρης, υπενθυμίζοντας ότι προ ενός έτους, ο υπουργός Υποδομών αρθρογραφούσε για την ανάγκη επανένωσης της Κεντροδεξιάς υπό τον Κ. Καραμανλή. «Αυτός είναι ο σχεδιασμός. Ίσως ο Σαμαράς να μην το έχει αντιληφθεί αυτό, μα αυτός είναι ο σχεδιασμός», προσέθεσε.
Σύμφωνα με το newsbomb.gr, ο κ. Καρατζαφέρης υποστήριξε ότι στον ΛΑΟΣ υπάρχουν «επιστροφές στελεχών», ενώ απέρριψε τα σενάρια αποχώρησης του Θανάση Πλεύρη. Στα πλαίσια αυτά, διέψευσε το ενδεχόμενο προσχώρησης διαγραφέντων βουλευτών της ΝΔ στον ΛΑΟΣ, καθώς είναι κάτι που δεν το επιτρέπει το ήθος του.

Για την κυβέρνηση

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ εκτίμησε ότι η κυβέρνηση είναι τόσο φοβισμένη που θα πει «ναι σε όλα» κατά τη συνεδρίαση του Eurogroup, κάτι που χαρακτήρισε «άτακτη υποχώρηση».
«Πέσανε αμαχητί! Εγώ φώναζα… Και το «κερασάκι στην τούρτα» ήταν η απώλεια εθνικής κυριαρχίας. Έφυγα εγώ, κάμφθηκαν οι αντιστάσεις» επισήμανε.
Εξηγώντας τους λόγους αποχώρησης του κόμματός του από την κυβέρνηση Παπαδήμου, ο κ. Καρατζαφέρης υποστήριξε ότι δεν μπορούσε να δεχθεί «να παρακαλάμε έναν υπάλληλο της τρόικας».
Ωστόσο, προσέθεσε ότι η αποχώρηση δεν έγινε ξαφνικά, αφού είχαν προηγηθεί τέσσερις επιστολές και δύο memo προς τον πρωθυπουργό, στα οποία εξηγεί κάποια πράγματα.

Για τη Χρυσή Αυγή

Αιχμές άφησε ο κ. Καρατζαφέρης και για την Χρυσή Αυγή, της οποίας αμφισβήτησε τον πατριωτικό της χαρακτήρα. « Δεν καταλαβαίνω τι σόι πατριωτικό κόμμα είναι αυτό που δεν μιλά ούτε καταγγέλλει τη σφαγή στο Δίστομο, ούτε τις γερμανικές αποζημιώσεις. Δεν λέει τίποτε για την Γερμανία. Όταν με το καλό βγουν στις τηλεοράσεις και μιλήσουν, τότε ο κόσμος θα καταλάβει τι γίνεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου