Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Ο τούρκος πράκτορας με την ψευτοδημοσιογραφική του ιδιότητα συνεχίζει να έρχεται κι επίσημα μάλιστα,στην Χίο!

Σήμερα την ημέρα που γιορτάζουμε την θλιβερή επέτειο της κρίσης των Ιμίων,την απώλεια 3ων παλικαριών,την γκριζοποίηση του Αιγαίου θα αναδείξουμε ένα πολύ σοβαρό θέμα.
Την συστηματική επίσκεψη του τούρκου "δημοσιογράφου" ο οποίος (εικονίζεται στις φωτογραφίες της εποχής με μακρυά μαλλιά-κοτσίδα) που....
είχε κατεβάσει (μαζί με άλλους δύο) την ελληνική σημαία στα Ιμια το 1996,προκαλώντας την γνωστή κρίση που στοίχισε την ζωή στα 3 παλικάρια μας.

Ο "δημοσιογράφος"-πρακτορίσκος της ΜΙΤ (ο τύπος με τα μακρυά μαλλια) όταν κατέβασε την ελληνική σημαία στα Ιμια για να αναρτήσει την τουρκική το 1996....


Ετσι καταρίπτεται ο μύθος ότι ο εν λόγω δημοσιογράφος αποτελεί "persona non grata" για το επίσημο κράτος......

Ο εν λόγω "δημοσιογράφος" (αριστερά) πάνω στα ελληνικά Ιμια το 1996.


Ο συγκεκριμένος,κυρίως δεν επισκέπτεται απλά το νησί μας,αλλά είναι επίσημος απεσταλμένος ώστε να καλύπτει όλες τις επίσημες αποστολές των Τούρκων στην Χίο.
Δηλαδή όταν έρχονται από κάποιων Τούρκικο Δήμο,Επιμελητήριο,Επενδυτές ή οποιονδήποτε επίσημο φορέα των Τούρκων ο συγκεκριμένος είναι ο επίσημος απεσταλμένος του Τύπου της Τουρκίας!


Έχει επίσης δημιουργήσει προβλήματα με τον πίνακα του Ντελακρουά στο γραφείο του Δημάρχου της Χίου(http://koukfamily.blogspot.com/2010/06/blog-post_11.html) !


Είναι δυνατόν ένας πράκτορας ,που έχει αποδεδειγμένα δημιουργήσει πρόβλημα στην χώρα μας,με την ιδιότητα του δημοσιογράφου να μπαινοβγαίνει στην Ελλάδα και να έρχεται και σαν επίσημος στην Χίο μας και μάλιστα με την ίδια ιδιότητα?


Ντροπή στους τοπικούς φορείς που προκειμένου να έχουν την ησυχία τους κλείνουν το στόμα και δεν κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις με το υπουργείο εξωτερικών ώστε ο συγκεκριμένος να μην ξαναπατήσει το νησί μας!
Αλλά τι,να χαλάσουμε την ψευτοφιλία (γιατί φιλία με τα μαχητικά τους πάνω από την Χίο δεν γίνεται) και χάσουμε κανένα ευρώ?

http://chiospatriots.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου