Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΙ ΤΑΞΙΤΖΙΔΕΣ!



Έδωσαν ραντεβού για αύριο στις 08.30 το πρωί με άγνωστες προθέσεις!

Για περισσότερες από 9 ώρες η Αττική αλλά και πολλά κομβικά σημεία σε όλη την Ελλάδα έκλεισαν από χιλιάδες οδηγούς ταξί οι οποίοι έκαναν το ίδιο λάθος με άλλους κλάδους και στράφηκαν κατά ολόκληρης της κοινωνίας.

Από τα ξημερώματα σε ημέρα καύσωνα οι απεργοί οδηγοί ταξί αλώνισαν το λεκανοπέδιο της Αττικής αλλά και όλη την Ελλάδα και έκαναν ότι ήθελαν αιφνιδιάζοντας τους αστυνομικούς.

Εκατοντάδες, μπορεί και χιλιάδες πολίτες αναγκάστηκαν να διανύσουν μεγάλες αποστάσεις με τα πόδια για να φτάσουν στον προορισμό τους.

Η πρωτεύουσα ήταν και πάλι μια πόλη σε ομηρεία, αφιλόξενη και εχθρική προς όποιον αποφασίσει να την επισκεφθεί για τουρισμό.

Οι οδηγοί ταξί, έκλεισαν για ώρες την Αττική Οδό και το αεροδρόμιο, το λιμάνι και όλους τους δρόμους του Πειραιά και τώρα έχουν αποκλείσει όλο το κέντρο της Αθήνας από την Συγγρού και μέσα.

Οι οδηγοί ταξί, οι οποίοι κατά εκατοντάδες απέκλεισαν από τα ξημερώματα το λιμάνι του Πειραιά και το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, αποχώρησαν και απο τα δυο σημεία αποκλεισμού και έκαναν πορεία προς το κέντρο της Αθήνας. Η απεργία τους είναι έως τις 05.00 το πρωί της Τετάρτης.

Εντολή να προχωρούν σε κατασχέσεις οχημάτων ταξί στις περιπτώσεις, που οι οδηγοί δεν συμμορφώνονται, έχουν οι εισαγγελείς, που θα μελετούν τις δικογραφίες, οι οποίες σχηματίζονται για παρακώλυση συγκοινωνιών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ήδη σχηματιστεί δικογραφίες σε βάρος οδηγών ταξί, τα οχήματα των οποίων έχουν δημιουργήσει πρόβλημα στην Αθήνα.
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου