Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Οι τζιχαντιστές έδωσαν σε μητέρα να φάει το σώμα του γιου της!

 

Οι τζιχαντιστές έδωσαν σε μητέρα να φάει το σώμα του γιου της!
 
Η γυναίκα είχε ζητήσει από τους άνδρες του ΙΚ να δει τον γιο της που κρατείτο όμηρος - Εκείνοι της τον σέρβιραν…
Ιστορίες απόλυτης φρίκης ταξιδεύουν από το Ιράκ με πρωταγωνιστές τους αιμοδιψείς τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους που αγνοούν τις αξίες της ανθρώπινης ζωής και επιβεβαιώνουν πως αντλούν ικανοποίηση από το αίμα και τη βία.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, όταν μία γυναίκα απευθύνθηκε σε τζιχαντιστές στη Μοσούλη του Ιράκ ζητώντας να δει τον γιο της που κρατείτο όμηρος, εκείνοι της έδωσαν να φάει το κρέας από το σώμα του!

Όπως αναφέρουν οι βρετανικές ιστοσελίδες των εντύπων Metro, Sun και Mirror, που επικαλούνται δηλώσεις του Βρετανού υπηκόου, Γιασίρ Αμπντουλά, ο οποίος είχε αγωνιστεί κατά του ΙΚ, η ηλικιωμένη γυναίκα κουρδικής καταγωγής μετέβη στο αρχηγείο των τζιχαντιστών στη Μοσούλη απαιτώντας να δει τον γιο της.

«Οι μαχητές του ΙΚ της είπαν να καθίσει και της έφεραν ένα φλιτζάνι τσάι και ένα πιάτο που περιείχε κρέας και ρύζι. Εκείνη σκέφτηκε ότι ήταν ευγενικοί. Στην πραγματικότητα της είχαν δώσει το σώμα του γιου της κομμένο σε κομματάκια», αναφέρει το δημοσίευμα.

Ο Βρετανός δήλωσε πως η γυναίκα αφού έφαγε, ζήτησε από τους τζιχαντιστές να δει τον γιο της και εκείνοι της απάντησαν: «Μόλις τον έφαγες!».

Παρότι, οι πληροφορίες δεν επιβεβαιώνονται, δε μπορεί να αποτελέσει έκπληξη ένα τέτοιο περιστατικό τη στιγμή που οι τρομοκράτες του ΙΚ εκτελούν δίχως έλεος όσους κρίνουν ότι πρέπει να θανατωθούν.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου