Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Επιτέθηκαν σε λεωφορείο που πήγαινε στη Θεσσαλονίκη και επίθεση κουκουλοφόρων σε 15χρονα κορίτσια που κρατούσαν Ελληνικές σημαίες!

Στόχος έγινε λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν πολίτες που θα συμμετέχουν στο συλλαλητήριο που γίνεται σήμερα στη 
Θεσσαλονίκη για το Σκοπιανό.
Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, η επίθεση έγινε από ομάδα αντιεξουσιαστών στη συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Μπενάκη στα Εξάρχεια, νωρίς το πρωί της Κυριακής.
Υπενθυμίζεται ότι το συλλαλητήριο είναι προγραμματισμένο για τις 2 το μεσημέρι.



Επίθεση κουκουλοφόρων σε 15χρονα κορίτσια που κρατούσαν Ελληνικές σημαίες και πήγαιναν στο συλλαλητήριο.

Δεν λείπουν οι στιγμές έντασης στη Θεσσαλονίκη, όπου είναι σε πλήρη εξέλιξη το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία. Ένα από τα επεισόδια έγινε στη λεωφόρο Βασιλέως Γεωργίου.
Ο δρόμος γέμισε γυαλιά μετά την επίθεση από τους αντιεξουσιαστές σε άτομα που κρατούσαν ελληνικές σημαίες και πήγαιναν στην παραλία για το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.

Τα επεισόδια έγιναν όταν τα άτομα με τις ελληνικές σημαίες πέρασαν μπροστά από την κατάληψη «Σχολείο». 
Πέτρες και μπουκάλια

Τη στιγμή που περνούσαν μπροστά από το κτίριο της κατάληψης, οι αντιεξουσιαστές τους πέταξαν μπουκάλια, πέτρες και φωτοβολίδες.

Επί τόπου έφτασαν άντρες των ΜΑΤ, οι οποίοι απέκλεισαν το σημείο.
Δείτε εικόνες από το thestival.gr
Η επίθεση σε 15χρονα που πήγαιναν στο συλλαλητήριο

Νωρίτερα, στην Καμάρα όπου γινόταν η αντισυγκέντρωση από πλευράς των αντιεξουσιαστών ενάντια στο συλλαλητήριο, πολίτες κατήγγειλαν πως έγινε επίθεση σε 15χρονα κορίτσια.

Σύμφωνα με το thestival.gr περίπου 10 κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε δυο 15χρονα κορίτσια, τα οποία κρατούσαν ελληνικές σημαίες και πήγαιναν στο συλλαλητήριο. 

Οι κουκουλοφόροι πήραν τις σημαίες και έσπασαν τα κοντάρια.

Αυτόπτες μάρτυρες επιχείρησαν να υπερασπιστούν τα δυο κορίτσια, είχαν διαπληκτισμό με τους κουκουλοφόρους και ένας πολίτης κατήγγειλε ότι από τη συμπλοκή τραυματίστηκε στο πρόσωπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου