Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΤΗΣ ΑΝΝΥ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ...



Πανούσης: Υπάρχει ένας κώδικας τιμής μέσα στις φυλακές

«Δεν μπορεί κανείς ούτε να το αναλύσει εγκληματολογικά, ούτε ποινικά, ούτε κοινωνικά. Μιλάμε για μια ακραία, μη ανθρώπινη συμπεριφορά. Πολλώ μάλλον που ήταν και παιδί του - δεν ήταν ένα ξένο παιδί που απήχθη ή κάτι άλλο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Πανούσης αναφερόμενος στο έγκλημα με την μικρή Άννυ που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

«Άρα περνάμε σε μία σκοτεινή πλευρά της ανθρώπινης φύσης η οποία δεν έχει αντικείμενο εξέτασης. Δεν έχει τίποτα να πεις» είπε ο υπουργός μιλώντας στον Realfm.

Αναφερόμενος στον παιδοκτόνο πατέρα ο κ. Πανούσης εξήγησε ότι: «Δεν αντέχεται αυτό ούτε από τον ίδιο που το έκανε, ούτε από τη σύζυγο. Δεν αντέχεται αυτό».

Αναφερόμενος στον παιδοκτόνο πατέρα, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη είπε: «Κοιτάξτε, όταν σκοτώσεις τη μάνα σου ή το παιδί σου… και όλα αυτά, με βιασμούς ή τέτοιου είδους δολοφονίες… Υπάρχει ένας κώδικας τιμής μέσα στις φυλακές, εντός ή εκτός εισαγωγικών. Άρα γι’ αυτό σας είπα ότι εγώ νομίζω ότι σε αυτές τις περιπτώσεις πολύ γρήγορα θα έχουμε το θάνατο και του ίδιου του δράστη».
 
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου