Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

«Αθετούμε τις δεσμεύσεις της ΔΕΘ»



Εσωκομματικό «αντάρτικο» φαίνεται πως ξεκίνησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία εντός των κομματικών οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση κατά της κυβέρνησης σε ότι αφορά τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η διαπραγμάτευση. Η πρόεδρος της Βουλής, σύμφωνα με πληροφορίες, μιλώντας στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, άστραψε και βρόντηξε κάνοντας λόγο για αναξιοπιστία και αθέτηση των δεσμεύσεων της ΔΕΘ!

Τα «σκάγια» πήραν κυρίως τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη ο οποίος βρέθηκε στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και του προεδρείου της ΚΟ για να ενημερώσει σχετικά με τις εξελίξεις σε σχέση με τους εταίρους και την πορεία των διαβουλεύσεων. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Δραγασάκης ενημέρωσε ότι η κυβέρνηση ετοιμάζεται για συμφωνία με τους εταίρους μέχρι τις 19 Μαΐου.


Πάντως η κ. Κωνσταντοπούλου δεν ήταν η μόνη που επιτέθηκε στην κυβέρνηση. Το ίδιο έκαναν άλλα στελέχη του οργάνου της Πολιτικής Γραμματείας, κυρίως προερχόμενα από το Αριστερό Ρεύμα, (όπως ο Ρούντι Ρινάλντι) και τα οποία εξέφρασαν τη δυσφορία τους για πτυχές της διαπραγματευτικής τακτικής της κυβέρνησης.

Κριτική στάση φέρεται να άσκησε και ο αντιπρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος, κυρίως για την συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου.
 
taxalia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου