Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Μνημονιο η Προγραμμα,Τροικα η Θεσμοι


Αυτο ειναι ενα ψαρι,εγω αν το ονομασω χταποδι αυτο θα παραμεινει ενα ψαρι,αν σας πω οτι μυριζει σαν κωλος μωρου αυτο παλι θα μυριζει σαν ψαρι,επισης αν σας πεισω οτι δεν εχει
κοκκαλα εσεις θα πνιγειτε τρωγωντας το διοτι εχει.

Ετσι απλα ενα κομμα που ειχε υποσχεθει αλλα,εκανε...αλλα και καλα εκανε...μιας και δεν ειχε σκοπο να ερθει σε ρηξη,εκανε  μια νεα συμφωνια με την ε.ε. για συνεχιση του προγραμματος στηριξης.

Θα ηταν φυσικα τιμιοτερο να ερθει και να μας πει οτι δεν μπορουσε να κανει κατι καλυτερο διοτι οι προδοτες της προηγουμενης κυβερνησης οι οποιοι πρεπει να πανε στην κρεμαλα ...ειχαν φροντισει να υπογραψουν οτιδηποτε τους ειχε δοθει και να δεσμευσουν την χωρα στους δανειστες της.

Θα το καταλαβαιναμε.


Αυτο που δεν καταλαβαινω ...εγω τουλαχιστον ειναι γιατι ενα νεο,καθαρο κομμα με εναν νεο ηγετη,νεους και μορφωμενους υπουργους νεα μυαλα συνεχιζει να μας φερεται σαν να ειμαστε απολυτως ηλιθιοι και διχως αποψη.

Οταν το ψηφιζαμε ειχαμε αποψη?Τωρα γιναμε λαουτζικος?

Λοιπον,μνημονιο και τροικα και οχι προγραμμα και θεσμους,μιας και δεν θα μπορει να νομοθετει οπως θελει,αποικια χρεους θα ειμαστε μεχρι να τα καταφερουν ...που δεν θα τα καταφερουν να μας βγαλουν απο αυτο το χαος.

Τουλάχιστον ας μην μας λενε μαλακιες.
Αρκετα.
 
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου