Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Βρετανία: Έγιναν «κολλητοί» επειδή ήταν παντρεμένοι ταυτόχρονα με την ίδια γυναίκα!


Ο 47χρονος Chris Thomas γνώρισε τον επίσης 47χρονο Peter Sherratt, όταν ανακάλυψαν ότι και οι δύο ήταν παντρεμένοι με την ίδια γυναίκα, την 45χρονη Karen Sherratt από το Κάρντιφ της
Ουαλίας.
Η 45χρονη γυναίκα είχε παντρευτεί το 2005 τον Peter και λίγο αργότερα αυτός της ζήτησε να χωρίσουν, επειδή, όπως δήλωσε στο δικαστήριο, η σύζυγός του αφαιρούσε μεγάλα ποσά από τον κοινό τους λογαριασμό, χωρίς να τον ενημερώνει. Το ζευγάρι χώρισε, αλλά δεν πήρε ποτέ διαζύγιο.
Το 2012 η 45χρονη γνώρισε τον δεύτερο σύζυγό της, Chris Thomas, από ιστοσελίδα γνωριμιών και όταν εκείνος της ζήτησε να γίνει γυναίκα του, μετά από τρεις μήνες, αυτή δέχτηκε, «ξεχνώντας» ότι είναι ακόμα παντρεμένη με τον Peter Sherratt. Ο δεύτερος σύζυγος μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο ανακάλυψε τυχαία στον υπολογιστή της γυναίκας του μια αίτηση διαζυγίου, που της είχε στείλει ο πρώτος της σύζυγος!
Η υπόθεση οδηγήθηκε στο δικαστήριο το καλοκαίρι και η 45χρονη δικάστηκε σε τέσσερις μήνες φυλακή για διγαμία. Οι δύο άντρες δήλωσαν στο βρετανικό Τύπο ότι αρχικά μιλούσαν στο τηλέφωνο ανταλλάσσοντας πληροφορίες για την κοινή τους σύζυγο, αλλά αφότου γνωρίστηκαν από κοντά στο δικαστήριο, έχουν γίνει καλοί φίλοι, βγαίνουν για μπύρες και παραδέχονται ότι η 45χρονη είχε «μαγέψει» και τους δύο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου