Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

EXAΣΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ



Την τελευταία του πνοή άφησε ο άτυχος φίλαθλος του Εθνικού Κώστας Κατσούλης του είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στον ποδοσφαιρικό αγώνα Ηρόδοτος – Εθνικός



Ο άτυχος 46χρονος χτυπήθηκε στο κεφάλι από ομάδα φιλάθλων κατά τη διάρκεια των επεισοδίων με αποτέλεσμα να υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία.

Ο άτυχος άνδρας χρειάστηκε να μεταφερθεί από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο στο 401 στην Αθήνα, ωστόσο δεν άντεξε.

Για την επίθεση εναντίον του τρία άτομα ένας 24χρονος, ένας 27χρονος και ένας 32χρονος έχουν προφυλακιστεί ενώ ακόμη ένα άτομο, 22 ετών, έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.


Πηγή φωτο Cretalive.gr

Σε βάρος των τριών έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και κατά συναυτουργία, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή και κατά συναουτουργία σε αθλητική εγκατάσταση. Επιπλέον στον 24χρονο ασκήθηκε και δίωξη για παράνομη οπλοφορία καθώς στην κατοχή του βρέθηκε με σιδηρογροθιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 27χρονος και ο 22χρονος φέρονται να επιχείρησαν να κατεβάσουν το πανό με το έμβλημα της ομάδας του Εθνικού, ενώ σχεδόν ταυτόχρονα μια ομάδα 15-20 οργανωμένων οπαδών του Ηροδότου, που βρίσκονταν ακριβώς απέναντι κινήθηκε στη βόρεια κερκίδα και προκάλεσε συμπλοκή

Οι δύο που κατέβασαν το πανό φέρονται να συμμετείχαν και στη συμπολοκή, αλλά αυτοί που φέρονται να χτύπησαν το 46χρονο είναι ο 32χρονος και ο 24χρονος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου