Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

1 στους 3 Έλληνες πιστεύει ότι τον ψεκάζουν!

KAI ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ...
 
Οι θεωρίες γύρω από τους ψεκασμούς των πολιτών με χημικές κατευναστικές ουσίες για να μην αντιδρούν στο Μνημόνιο και τις αποφάσεις της νεοταξικής κυβέρνησης, υποστηρίζονται από έναν στους τρεις Έλληνες!
Το θέμα μπήκε και ως ερώτημα σε δημοσκοπήσεις προκειμένου να ανιχνευτεί κατά πόσο υπάρχει η αίσθηση στους πολίτες για το ότι μας... ψεκάζουν και τα αποτελέσματα είναι αντυπωσιακά
ΣΤο ερώτημα «ορισμένοι πιστεύουν ότι μας ψεκάζουν. Συμφωνείτε ή διαφωνείτε με την άποψη αυτή;» ένας στους τρεις Έλληνες απαντά "ΝΑΙ"!
Βάσει της τελευταίας δημοσκόπησης της Metron Analysis του Σεπτέμβριου, που δημοσίευσε το «Έθνος της Κυριακής», το 33,3% συμφωνεί με το ότι γίνονται ρίψεις χημικών, το 58,4% διαφωνεί και το 9%... δεν ξέρει/δεν απαντά.
Οι γυναίκες, όπως αποδεικνύει η σχετική έρευνα, φαίνεται ότι είναι αυτές που πιστεύουν το ενδεχόμενο ψεκασμού με χημικές κατευναστικές ουσίες αφού το 39% αυτών δηλώνει ξεκάθαρα ότι συμφωνεί ότι μας ψεκάζουν με αέρια. Η συγκεκριμένη θεωρία κάνει... θραύση, επίσης στις νεαρές ηλικίες (18-24), στους αγρότες και στους εργάτες και σε άτομα κατώτερης και μέσης εκπαίδευσης.
To εντυπωσιακό δημοσκοπικό εύρημα ότι δεν είνα οι ψηφοφόροι των ΑΝΕΛ (οι επονομαζόμενοι παριπαικτικά και "ψεκασμένοι" από τους φιλικά προς την κυβέρνηση ΜΜΕ) πρώτοι σε πεποίθηση ότι ψεκάζονται, αλλά οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα με μεγάλη διαφορά:
Από το 33,3% όσων πιστεύουν στην εν λόγω θεωρία το 10,6% ψηφίζει ΝΔ, το 19,2% ΣΥΡΙΖΑ, το 1,9% ΠΑΣΟΚ, το 6,1% ΑΝΕΛ, το το 15,3% ΧΑ, το 2,1% ΔΗΜΑΡ, το 3,9% ΚΚΕ, το 2,8% Οικολόγους Πράσινους, το 2,5% Αλλο, το 28,4% άκυρο/λευκό/κανένα, ενώ το 7,2% είναι αναποφάσιστοι.
Εχει, μάλιστα, δημιουργηθεί και ειδική ομάδα δράσης κατά των αεροψεκασμών, που θεωρεί ότι με τη ρίψη τους συντελείται γενοκτονία κατά της ανθρωπότητας.
Οι διαδηλώσεις και οι ποικίλες δράσεις τους ανάγκασαν σε παρέμβαση το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (ΓΕΑ), το οποίο εξέδωσε ανακοίνωση τον Μάιο του 2012, ξεκαθαρίζοντας πως «καμία πτήση ψεκασμού με χημικές ουσίες δεν εκτελείται πάνω από ελληνικό έδαφος» αλλά χωρίς να γίνει πιστευτό από όλους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου