Τρίτη, 5 Απριλίου 2016

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ...ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ!Επεισόδιο με οδηγό φορτηγού το μεσημέρι της Κυριακής στην Εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Ευζώνων, η οποία παραμένει κλειστή από τους πρόσφυγες που διαμαρτύρονται στο ύψος του Πολυκάστρου.
Έλληνας οδηγός νταλίκας που έφτασε στο σημείο άρχισε να φωνάζει για να τον αφήσουν να περάσει.

Ωστόσο το αίτημά του δεν έγινε δεκτό, και τότε πήρε... φόρα με το όχημά του και πήγε να πέσει πάνω στους σταματημένους πρόσφυγες!


Κάποιοι από τους διαδηλωτές έφυγαν τρομαγμένοι από τη μέση, ενώ ο οδηγός σταμάτησε λίγο πριν πέσει πάνω στο πλήθος.

Ο οδηγός σε παραλήρημα φώναζε και έβριζε λέγοντας "Στη χώρα μου είμαι ρε γ...", "τι πράγματα είναι αυτά με τους μαύρους", "κοιτάτε τα χάλια της Ελλάδας", και ότι "θα... τρίζουν τα κόκαλα των προγόνων μας"...

Ταυτόχρονα προκαλούσε και τους δημοσιογράφους που κατέγραφαν το ξέσπασμά του να "πάρουν" και τις πινακίδες καθώς όπως φώναζε τις είχε.. πληρωμένες.

Οι δυνάμεις της αστυνομίας που βρίσκονταν στο σημείο αντί να συλλάβουν.... ηρέμησαν τον εξαγριωμένο οδηγό που τελικά αποχώρησε προς την αντίθετη κατεύθυνση.


KAI EΔΩ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...ΖΗΤΟΥΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ!!!!!!!!!!.....ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!.........ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΑ ΡΕ!!!
ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑΙ ΟΜΩΣ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣEΩΣ...