Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΦΟΒΕΡΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΟ EUROBASKET... ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ ΚΑΙ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ... "ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ"¨ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...!!!







ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ...;;;

Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό το ρεσιτάλ προκλητικότητας από τους ΓΥΦΤΟ - Σκοπιανούς. Μόλις μια μέρα μετά την πρεμιέρα του Ευρωμπάσκετ στην Σλοβενία, διεθνείς Σκοπιανοί μπασκετμπολίστες απεικονίζονται σε φωτογραφίες που κυκλοφορούν ευρέως σε ΓΥΦΤΟ - Σκοπιανές Ιστοσελίδες να ποζάρουν προκλητικότατα με τον Ήλιο της Βεργίνας. Oι φωτογραφίες φέρονται να έχουν τραβηχτεί λίγες ημέρες πριν σε διεθνές τουρνουά στην Γερμανία.

Στην πιο πάνω φώτο, ο πολιτογραφημένος ΓΥΦΤΟ - Σκοπιανός πλέι μέικερ, Μπο Μακάλεμπ, ποζάρει όλο χαρά με έναν Σκοπιανό φίλαθλο κρατώντας μια… σημαία με τον ήλιο της Βεργίνας.

Στις φώτο, εκτός του Μακάλεμπ εμφανίζονται και οι ΓΥΦΤΟ - Σκοπιανοί διεθνείς Άντιτς και Γκετσέφσκι (αμφότεροι πέρασαν από Ελληνικές ομάδες) να φωτογραφίζονται μαζί με Σκοπιανούς φιλάθλους, πίσω από σημαίες με το Ελληνικό σύμβολο.

Ένας μάλιστα από τους ΓΥΦΤΟ - Σκοπιανούς, φοράει μια μπλούζα με χάρτη της λεγόμενης “Ενωμένης Μακεδονίας“, σύμβολο του ΓΥΦΤΟ - Σκοπιανού επεκτατισμού.

Πολλά ερωτήματα προκύπτουν και μετά από τις νέες προκλήσεις για την μόνιμα ανύπαρκτη, Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Σε όλα τα παιχνίδια της εθνικής ομάδας των ΓΥΦΤΟ - Σκοπίων, εμφανίζονται στο γήπεδο από Σκοπιανούς, σημαίες με τον ήλιο της Βεργίνας. Αντίδραση από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης… απολύτως καμία.

1238378 10151621293487817 421053524 n (Φώτο): Διεθνείς Σκοπιανοί μπασκετμπολίστες φωτογραφίζονται προκλητικότατα με τον Ήλιο της Βεργίνας
1234499 10151621293362817 1379648871 n (Φώτο): Διεθνείς Σκοπιανοί μπασκετμπολίστες φωτογραφίζονται προκλητικότατα με τον Ήλιο της Βεργίνας

history-of-macedonia.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου