Πέμπτη, 18 Απριλίου 2013

ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ!

Η Χρυσή Αυγή για την επίθεση με πυροβολισμούς στη Μανωλάδα

Η Χρυσή Αυγή με ανακοίνωσή της «καταδικάζει τα γεγονότα της Μανωλάδας και τους πυροβολισμούς κατά αλλοδαπών. καθώς και «όσους εντελώς παράνομα δίνουν δουλειά σε λαθρομετανάστες, στερώντας το ψωμί από χιλιάδες ελληνικές οικογένειες» και επαναλαμβάνει τη θέση της για «άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών», προκειμένου να δοθεί «οριστικό τέλος στην παράνομη εργασία των αλλοδαπών».

Το εθνικιστικό κόμμα επιρρίπτει τις ευθύνες για τα γεγονότα της Μανωλάδας «στο πολιτικό κατεστημένο που μας οδήγησε στη σημερινή οικτρή κατάσταση, με εκατομμύρια λαθρομετανάστες να πλημμυρίζουν τη χώρα», και σημειώνει:

«Ας μην παριστάνουν τους ευαίσθητους όλοι αυτοί που έφεραν τους ξένους παράνομα στη χώρα και ανέχονται μέχρι σήμερα τη μαύρη εργασία και την εκμετάλλευσή τους».

Η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής καταλήγει ως εξής: «Αριστεροί και δεξιοί πολιτικάντηδες, δήθεν ανθρωπιστές, είναι συνυπεύθυνοι και για το δουλεμπόριο των αλλοδαπών και για τα τεράστια προβλήματα που προξενούν οι λαθρομετανάστες στον ελληνικό λαό. Μόνο η Χρυσή Αυγή έχει ξεκάθαρη θέση για το ζήτημα: Άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών! Οριστικό τέλος στην παράνομη εργασία των αλλοδαπών!».