Τρίτη 23 Απριλίου 2013

ΤΗΝ ΕΙΠΕ ΠΑΛΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ!

«Ο σοβαρός λαός δεν ψηφίζει φασίστες, τρελιάρες και ψεκασμένους»

Επίθεση Πάγκαλου σε Χρυσή Αυγή, ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητους Έλληνες


ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΗ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΗΤΑΝ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟΣ (;;...)

Λάθος θεωρεί το χειρισμό του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση, ο οποίος ζήτησε την παραίτηση του διοικητή του ΟΑΕΔ, ο Θεόδωρος Πάγκαλος σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα fm.

Χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα ο κ. Πάγκαλος είπε ότι «Όταν ο λαός είναι σοβαρός και δεν ψηφίζει φασίστες της Χρυσής Αυγής, τρελιάρες του ΣΥΡΙΖΑ και ψεκασμένους του Καμμένου, κάνει τις επιλογές του, τιμωρεί και επιβραβεύει συμπεριφορές»


«Θεωρώ αδέξιο το χειρισμό Κικίλια. Αν υπήρχε τέτοιο θέμα, έπρεπε να τεθεί μεγάλο μέρος των οργανισμών αυτών, να γίνουν εισηγήσεις από όλους τους υπουργούς που έχουν πρόβλημα με τον εκπρόσωπο ή πρόεδρο ή επί κεφαλής του κάθε οργανισμού. Θεωρώ ότι δεν έπρεπε να ζητήσει ο υπουργός την παραίτηση. Έπρεπε να πάει τον πρωθυπουργό να πει ότι έχει πρόβλημα με τον Κικίλια. Ο πρωθυπουργός βέβαια κρίνεται. Όταν ο λαός είναι σοβαρός και δεν ψηφίζει φασίστες της Χρυσής Αυγής, τρελιάρες του ΣΥΡΙΖΑ και ψεκασμένους του Καμμένου, κάνει τις επιλογές του, τιμωρεί και επιβραβεύει συμπεριφορές» είπε ο κ. Πάγκαλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου