Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Ανάσα για τον Άρη


Τα χρήματα που πρέπει να βρει η ΠΑΕ ανέρχονται στις 700.000 ευρώ

Μέχρι τις 30 Ιουλίου πήρε παράταση η ΠΑΕ Άρης από την ΕΕΑ να τακτοποιήσει τις τρέχουσες οφειλές της προς την εφορία. Φυσικά, αυτό δεν λύνει το πρόβλημα που υπάρχει αλλά τουλάχιστον δίνει περισσότερό χρόνο στους ανθρώπους της διοίκησης να αναζητήσουν και –γιατί όχι- να βρουν τις λύσεις και να χρήματα για να τακτοποιήσουν τις οφειλές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα χρήματα που καλείται να βρει η ΠΑΕ μέχρι το τέλος του μήνα ανέρχονται στις 700.000 ευρώ για να καλύψουν τις υποχρεώσεις που υπάρχουν με το Δημόσιο και να λάβουν φορολογική ενημερότητα.

Χθες υπήρξε μια νέα συνάντηση ανάμεσα στα μέλη του ΔΣ της ΚΜΑ. Σε αυτή συζητήθηκαν ποιες λύσεις μπορούν να δοθούν. Στο τραπέζι έπεσε η ιδέα υπαγωγής της ομάδας στο άρθρο 99, αλλά η πρόταση αυτή δεν βρήκε σύμφωνα τα μέλη τα οποία διχάστηκαν σχετικά με την απόφαση που θα έπρεπε να ληφθεί.

Το σίγουρο είναι ότι ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά τους ανθρώπους της ομάδας και θα πρέπει να βρεθεί βοήθεια από επιχειρηματίες για να καλύψουν ένα μέρος των 700.000 ευρώ ή να ζητήσουν τη λύση από τους οπαδούς της ομάδας.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου