Κυριακή 15 Μαΐου 2016

ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΧΛΙΔΑΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ! ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ! ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;;;


Οι δημότες της Κατερίνης και γενικότερα του Νομού Πιερίας, χόρτασαν από υποσχέσεις και διαβεβαιώσεις του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, ότι δεν πρόκειται να ανεχτεί ο Δήμος άλλους λαθρομετανάστες, που τους βαπτίζει πρόσφυγες ενώ δεν είναι, βάσει της Σύμβασης της Γενεύης του 1951, την οποία επικαλείται και ό ίδιος ο Δήμαρχος.
Ορίζοντας κάποιες ημερομηνίες ο κύριος Χιονίδης, τις οποίες αναδείξαμε στην Pieria.tv με ρεπορτάζ, δείχνει να περιπαίζει τον λαό τής Πιερίας για το προσφυγικό ή καλύτερα λαθρομεταναστευτικό, ότι δήθεν δεν θα μείνουν στο Νομό περισσότερο απ’ όσο είναι συμφωνημένο.
Τελευταία σε δημοτικό συμβούλιο διατυμπάνιζε ότι οι λαθρομετανάστες της Νέας Χράνης με εντολή του υπουργού κυρίου Βίτσα θα πρέπει να αδειάσουν τον χώρο μέχρι τις 10 Μαΐου. Σήμερα έχουμε 9 Μαΐου και βλέπουμε νέες φουρνιές να έρχονται αντί να φεύγουν.
Στο παραλιακό ξενοδοχείο ΟΡΦΕΑΣ του Κορινού Πιερίας, κατέφθασαν από την Ειδομένη σήμερα το απόγευμα περίπου 50 νέοι Αφγανοί λαθρομετανάστες για φιλοξενία. Την στιγμή της λήψης κατέφθασε άλλο ένα λεωφορείο με επιπλέον λαθρομετανάστες.
ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΟΡΦΕΑΣ ΚΟΡΙΝΟΥ.2 (2).
ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΟΡΦΕΑΣ ΚΟΡΙΝΟΥ.2 (5).
Άλλη μια φορά λοιπόν διέψευσε τον εαυτό του ο Δήμαρχος Κατερίνης και μας βάζει σε σκέψεις για τυχόν συμφέροντα που κρύβονται πίσω από αυτόν τον εμπαιγμό στους ίδιους τους δημότες που τον ψηφήσαν. Μήπως για την σημερινή εισβολή φταίει ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου; Αυτός την δουλειά του κάνει όπως και τόσοι άλλοι στο Νομό, και σε καιρούς χαλεπούς μάλιστα.
Την ευθύνη την έχει πλέον ο Δήμαρχος Κατερίνης με τις ψευδείς υποσχέσεις που μήνες τώρα εξαπολύει και δυστυχώς το αποτέλεσμα είναι εντελώς το αντίθετο.
ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΟΡΦΕΑΣ ΚΟΡΙΝΟΥ.2 (6).
ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΟΡΦΕΑΣ ΚΟΡΙΝΟΥ.2 (7).
ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΟΡΦΕΑΣ ΚΟΡΙΝΟΥ.2 (3).
Δεν πέρασαν πολλές ημέρες από το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο με τους ξενοδόχους της Παραλίας Κατερίνης για την ζημία που θα υποστούν εάν και εφόσον κατακλύσουν τά παράλια του Νομού οι λαθρομετανάστες. Τους διαβεβαίωνε ο κύριος Δήμαρχος πώς κάτι τέτοιο δεν θα γίνει. Σήμερα είδαμε και πάλι το αντίθετο.
ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΟΡΦΕΑΣ ΚΟΡΙΝΟΥ.2 (4).
Σε προσωπική μου επικοινωνία για τον καταυλισμό Νέας Χράνης Πιερίας, με εξέχον πρόσωπο του Γραφείου Τύπου για θέματα μετανάστευσης, μου είπε ότι εάν οι κάτοικοι του νομού διαμαρτυρηθούν τότε θα αναζητήσουν άλλη τοποθεσία για καταυλισμό. Το γνωρίζουν αυτό οι Πιεριείς ή τους το κρύβει ο Δήμος Κατερίνης.
Τον λόγο πλέον πρέπει να τον έχουν οι Πιεριείς.
 Γιώργος Οικονομίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου