Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

"Επικηρυγμένος" στο χωριό του ο Μάριον Κόλα


Πολλούς εχθρούς φαίνεται πως έχει ο Αλβανός κακοποιός Μάριον Κόλα, ο οποίος δεν μπορεί να πατήσει το πόδι του στο χωριό του...
Όπως αναφέρει η Espresso, οι αστυνομικοί που συνεχίζουν την επιχείρηση για τον εντοπισμό του είναι σίγουροι ότι βρίσκεται ακόμη στην Ελλάδα καθώς έχουν πληροφορίες ότι δεν μπορεί να επιστρέψει στην πατρίδα του αφού κινδυνεύει να τον δολοφονήσουν κατ' εφαρμογήν του άγραφου κώδικα αίματος που στα αλβανικά ονομάζεται "Κανούν".

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Κόλα έχει ανοιχτούς λογαριασμούς από τα μέσα της δεκαετίας του 90'. Τότε, σύμφωνα με πηγές του εντύπου, ο Κόλα είχε διαπράξει τις άγριες δολοφονίες δύο συγχωριανών του με τους οποίους είχε οικογενειακές διαφορές. Λόγω αυτών, βρίσκεται στο στόχαστρο αιματηρής βεντέτας που κρατάει από γενιά σε γενιά.

Την περίοδο που έγιναν τα δύο εγκλήματα ο Κόλα βρισκόταν στην Ελλάδα και εργαζόταν ως βοσκός σε διάφορες περιοχές της χώρας. Όμως έφυγε για το χωριό του στη νότια Αλβανία, σκότωσε τους δύο συγχωριανούς του και επέστρεψε στην Ελλάδα σε μια προσπάθεια να κρύψει τα ίχνη του, γνωρίζοντας ότι ήταν "επικηρυγμένος" από τους συγγενείς των θυμάτων. Μάλιστα, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι όλοι οι στενοί συγγενείς του Κόλα έχουν εγκαταλείψει την πατρίδα τους στην προσπάθειά τους να μην τους εντοπίσουν στο πλαίσιο της βεντέτας.

"Δεν υπάρχει τόπος φιλόξενος για τον Κόλα! όπου κι αν πάει έχει εχθρούς. Ακόμα και στην ίδια του τη πατρίδα υπάρχουν άνθρωποι που τον περιμένουν για να τον σκοτώσουν. Κατά συνέπεια δύσκολα θα διακινδύνευε να καταφύγει στην Αλβανία", λέει στην Espresso, αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου