Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Aπίστευτος καυγάς στη Βουλή! Χρυσαυγίτης σε Συριζαίους: "Πουταν@κια μη μιλάτε"


Πήγαν να πιαστούν στα χέρια!


Ο Κουκούτσης είπε στον Διαμαντόπουλο, να τα πούνε...έξω!Ανεπανάληπτος καυγάς ο οποίος παρ' ολίγο θα οδηγούσε σε σύρραξη σημειώθηκε πριν από λίγο στην Ολομέλεια μεταξύ της Χρυσής Αυγής και του ΣΥΡΙΖΑ. Την αρχή έκανε ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Γρ.Πετράκος, ο οποίος κατήγγειλε ότι χθες στελέχη της Χρυσής Αυγής τηλεφωνούσαν από τηλέφωνα της Βουλής και "απειλούσαν" κόσμο που θέλει να διαδηλώσει το Σάββατο στην Καλαμάτα. Αμέσως μετά ωστόσο το λόγο έλαβε ο επίσης βουλευτής Μεσσηνίας της Χρυσής Αυγής Δημήτρης Κουκούτσης ο οποίος απάντησε με τον δικό του τρόπο.

"Εσείς είστε οι δολοφόνοι και αυτοί που καίνε την Αθήνα. Που τα είδατε αυτά για τα τηλέφωνα της Βουλής; Πριν από ένα μήνα στην Καλαμάτα ο Πετράκος με εκατό άπλυτους μας φώναξε ΕΑΜ-ΕΛΑΣ- Μελιγαλάς. Ε και εμείς τους φωνάξαμε : "Στο Βίτσι και στο Γράμμο σας βάλαμε στην άμμο" και παρεξηγήθηκε" είπε ο Κουκούτσης.
Από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασαν με αποτέλεσμα ο Κουκούτσης να απευθυνθεί ονομαστικά στον Διαμαντόπουλο και να του πει "να έρθεις μετά έξω να μου τα πεις" ενώ βλέποντας και τον Γ.Βαρεμένο να αντιδρά του φώναξε: "Μην φωνάζεις εσύ. Δεν είμαστε στη Ρουμανία όταν ήσουν εκφωνητής του Τσαουσέσκου". Την ίδια ώρα μια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ φώναξε με τον Κουκούτση να της απαντά αρχικά : Ήσυχα κομμουνίστρια" ενώ αμέσως μετά στράφηκε στα έδρανα του ΚΚΕ και ζήτησε συγγνώμη (!) λέγοντας "Συγγνώμη, δεν είναι κομμουνιστές αυτοί. Εσάς σας τιμώ".

Ο καυγάς ωστόσο δεν έληξε εκεί καθώς όταν ο κ. Κουκούτσης κατέβηκε από το βήμα οι Χρυσαυγίτες εξήλθαν από την έξοδο που βρίσκεται κοντά στα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ φωνάζοντας: "Άντε πουτ...κια του ΣΥΡΙΖΑ. Καρ... Μουν... που θα μιλήσετε κιόλας" με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να μένουν παγωμένοι και να μην απαντούν.

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου