Τρίτη 21 Μαΐου 2013

ΣΤΑ ΓΚΟΥΛΑΓΚ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Ο MR.ΑLEXIS ΓΕΛΟΥΣΕ!!!


ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ... ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ'';;;;;

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΣΙΖΟΥΣΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΉΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ;;;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ!!!
 
Ζίζεκ: Όποιος δεν ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ να πάει σε Γκούλαγκ
 
Άφωνη άφησε την κοινή γνώμη η τοποθέτηση του Σλοβένου φιλόσοφου Σλαβόι Ζίζεκ, στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα, ενώ πυροδότησε και την έντονη αντίδραση της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.
 
Αφού αποκάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ έναν από τους λίγους «φάρους» στην Ευρώπη ο κ. Ζίζεκ δήλωσε: «Το τεστ που πρέπει να γίνεται στους ανθρώπους από εδώ και πέρα πρέπει να είναι το εξής: αντί να τους ρωτάμε τι πιστεύουν για την Ευρώπη πρέπει να τους ρωτάμε τι πιστεύουν για τον ΣΥΡΙΖΑ. Αν δεν υποστηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ, κατά την δική μου άποψη το δημοκρατικό μέλλον πρέπει να έχει ως εξής: όλοι αυτοί οι άνθρωποι να πάρουν εισιτήριο πρώτης θέσης χωρίς επιστροφή στα γκουλάγκ».

Tα γκουλαγκ για όσους δεν γνωρίζουν ήταν οι τόποι εξορίας και αναγκαστικής εργασίας των Σοβιετικών, όπου έχασαν τη ζωή τους εκατομμύρια άνθρωποι με απάνθρωπο πέρα απο κάθε φαντασία τρόπο μόνο και μόνο επειδή διαφωνούσαν με τις απόψεις της επικρατούσας τότε κομμουνιστικής κοσμοθεωρίας και με το τότε καθεστώς.

Κάτι τέτοιο δεν θα έπρεπε να λέγεται ούτε για αστείο γιατί στα στρατόπεδα συγκέντρωσης των Σοβιετικών και ειδικά επί εποχής Στάλιν έχασαν τη ζωή τους περισσότεροι άνθρωποι ακόμα και απο τα στρατόπεδα συγκέντρωσης των Ναζί...

Ντροπή και μόνο ντροπή...

el-democracy.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου