Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Φωτογραφίες - ΣΟΚ από την καραμπόλα στην Εγνατία




Μία νεκρή γυναίκα και 22 τραυματίες, εκ των οποίων οι τέσσερις είναι σε κρίσιμη κατάσταση, είναι ο τραγικός απολογισμός της διπλής καραμπόλας που σημειώθηκε το πρωί στην Εγνατία Οδό λόγω πυκνής ομίχλης...


Στην καραμπόλα ενεπλάκησαν 20 οχήματα, ενώ ενεπλάκη σε τροχαίο ακόμη και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που κατευθυνόταν προς το σημείο.  Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, λόγω της πυκνής ομίχλης που επικρατεί από νωρίς το πρωί στην περιοχή σημειώθηκε σύγκρουση τουλάχιστον 20 αυτοκινήτων, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι η καραμπόλα άρχισε από ανατροπή φορτηγού.

Να σημειωθεί πως ακόμη και το ασθενοφόρο που έσπευσε στο σημείο ενεπλάκη σε ατύχημα, λόγω της ομίχλης. Άνδρες της τροχαίας κάνουν εκτροπή των οχημάτων από τον κόμβο Αλεξάνδρειας προς την παλιά εθνική οδό.  Στο σημείο έχουν σπεύσει και οχήματα τη πυροσβεστικής αλλά και ασθενοφόρα από την ευρύτερη περιοχή, καθώς εκφράζονται φόβοι για αρκετούς τραυματίες.

Ανάμεσα στους τραυματίες βρίσκεται και μία έγκυος γυναίκα, η οποία βρίσκεται σε διαστολή και διακομίζεται αυτήν την ώρα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Οι υπόλοιποι τραυματίες διακομίζονται σε νοσοκομεία της συμπρωτεύουσας και της Βέροιας.


Κλειστή είναι εδώ και λίγη ώρα η Εγνατία Οδός στο ύψος του Κλειδιού και συγκεκριμένα στο ρεύμα από την Βέροια προς την εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Αθηνών.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου