Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΥΠΑΙΤΙΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ;






Έπρεπε να περάσουν 40 χρόνια μεταπολίτευσης σε αυτή τη χώρα για να συζητήσουμε έστω και αν θα πρέπει να τιμωρηθούν πρωτοκλασσάτα πολιτικά πρόσωπα με σοβαρές ευθύνες...

Καλύτερα αργά παρά ποτέ λέει απο τα αρχαία χρόνια ο σοφός λαός μας....


Αλλά και πάλι ας διατηρήσουμε τις επιφυλάξεις μας.

Έπρεπε να φτάσει ο κόμπος στο χτένι και η λαϊκή αγανάκτηση μέχρι εκεί που δεν πάει για να τιμωρηθεί επιτέλους κάποιος σε αυτή τη χώρα για ένα σοβαρό αδίκημα.

Έπρεπε να αυτοκτονήσουν πάνω απο 3500 συμπολίτες μας επειδή χρωστούσαν ή έφτασαν στο οικονομικό αδιέξοδο για να δικάσουμε επιτέλους τους πραγματικούς ενόχους για την κατάσταση και την κατάντια της χώρας μας.

Γιατί ναί,

δεν είναι δυνατόν ο μικροβιοπαλαιστής που κρατάει τη ραχοκοκαλιά της οικονομίας μας με νύχια και με δόντια, να χρωστάει 3 ΤΕΒΕ και να μπαίνει μέσα, αλλά τα γκόλντεν μπόϊς, οι μεγαλοκαρχαρίες, οι αμερικανοσπουδαγμένοι πολιτικάντιδες και οι μεγαλοκαταθέτες της Ελβετίας να τη βγάζουν πάντα λάδι!

Ως εδώ!

Ναι το λαϊκό αίσθημα πλέον θέλει να δει τους πραγματικούς υπεύθυνους και ένοχους στο σκαμνί και στη στενή και όχι ΄'μικροαπατεωνίσκους'΄΄για τα μάτια του κόσμου και για επικοινωνιακά τρικάκια...

Αλλά αν και το ξέρουμε ότι και στη στενή να μπουν σε σουίτες θα μένουν και θα τρώνε για πρωινό κορν φλέικς...

Αλλά έστω μια ηθική δικαίωση τη χρειάζεται ο Ελληνικός λαός!

el-democracy.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου