Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

«Θα αδειάσει απο λαθρομετανάστες η Ελλάδα»


Αιχμές για αδυναμία διαπραγμάτευσης Σαμαρά-Βενιζέλου άφησε ο Τ. Κουίκ

«Τελείωσε η νοοτροπία των Συριζαίων που σε λίγο θα μας πουν «βάλτε και 2 λαθρομετανάστες σπίτι σας να τους φιλοξενείτε». Θα αδειάσει η Ελλάδα από τους λαθρομετανάστες. Η Ελλάδα θα μείνει με το 3% που είναι απαραίτητο να έχουμε και τέρμα… Θα τους δώσουμε το ταξιδιωτικό έγγραφο για να πάνε όπου θέλουν» δήλωσε στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ ο εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ.

Ο κ. Κουίκ λίγες ημέρες πριν τις εκλογές 2012 άφησε υπαινιγμούς ότι οι κύριοι Σαμαράς και Βενιζέλος δεν μπορούν να διαπραγματευτούν με τη Γερμανία, γιατί «κρατά στο χέρι πρόσωπα από τα κόμματά τους η Μέρκελ» και τόνισε «δεν ξέρω αν η Μέρκελ τους είπε "Αντώνη, Βαγγέλη σταματήστε γιατί θα σας βγάλω στη φόρα τα ονόματα", ή αν ο Αντώνης και ο Βαγγέλης γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να διαπραγματευτούν με κάποιον που έχει για τις γούνες των κομμάτων τους και για φυσικά πρόσωπα των κομμάτων τους, πολλά να πει. Αυτά τα αποτυπώματα θα βρεθούν κάποια μέρα πάνω στο μέλι και κανείς από αυτούς που άρπαξαν τις μίζες και κανείς από αυτούς που οδήγησαν τη χώρα εδώ δεν θα μείνει ατιμώρητος».

Ο κ. Κουίκ επέμεινε στη θέση του κόμματός του για οικουμενική κυβέρνηση ειδικού σκοπού και καταγγελία των συμβάσεων, ενώ απέκλεισε και πάλι τους κ. Σαμαρά και Βενιζέλο. 
 
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου