Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΩΝ ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ ΧΑΙΡΕΤΑΓΕ Ο ΦΟΝΙΑΣ ΤΑ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ

 



Ο αχηγός των Γκρίζων Λύκων της Τουρκίας, και ηγέτης του ισλαμοφασιστικού κόμματος DHP, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, ήρθε είδε και απήλθε για τα Σκόπια, επόμενο προορισμό της βαλκανικής «tour» που ξεκίνησε το απόγευμα της Τετάρτης από το Μεγάλο Δέρειο του Έβρου.

Κατά την παραμονή του στην βόρεια Ελλάδα, ο ακροδεξιός ηγέτης δεν έκρυψε την … «ταυτότητα» του. Τόσο με τις δηλώσεις του, όσο και με τις πράξεις του.

Στο αυτοκίνητο με το οποίο μετακινούνταν ο Μπαχτσελί, με τουρκικές πινακίδες, ξεχώριζε το έμβλημα των Γκρίζων Λύκων, ενώ στο Μέγα Δέρειο του Έβρου, βουλευτής του κόμματος του που τον συνόδευε και καθόταν στη θέση του συνοδηγού ακριβώς μπροστά του, χαιρέτησε με τον φασιστικό τρόπο των Γκρίζων Λύκων, τους κατοίκους του χωριού

Μιλώντας στα τουρκικά ΜΜΕ ο ακροδεξιός ηγέτης, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Γνωρίζω πως η “τουρκική” μειονότητα της Δυτικής Θράκης αντιμετωπίζει προβλήματα στην παιδεία, στην άρνηση της ταυτότητας της και στην αναγνώριση του μουφτή. Ήρθαμε εδώ για να διαπιστώσουμε τα προβλήματα και να κάνουμε ενέργειες για να επιλυθούν τα προβλήματα αυτά».

Φωτογραφίες από thestival.gr και tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου