Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Έσχατη λύση η κυβέρνηση προσωπικοτήτων



Το σόου με το έγγραφο Καμμένου υπονόμευσε και αυτή την δυνατότητα

 

Η συγκρότηση κυβέρνησης προσωπικοτήτων θα τεθεί στο τραπέζι της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών, ως έσχατη λύση για την αποφυγή νέας εκλογικής.

Η πρόταση παρά το ότι ήδη θεωρείται «αποτυχία της πολιτικής» μοιάζει μοναδική διέξοδος. Το θέμα είναι ότι και αυτή η πρόταση υπονομεύτηκε με το σόου του εγγράφου Καμμένου.

Ήδη ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεν θα συναντηθεί κατ ιδίαν με τον Κ. Παπούλια και μέχρι στιγμής είναι άγνωστη η στάση που θα κρατήσει στην σύσκεψη των αρχηγών κι αν τελικά θα δεχθεί να στηρίξει μια κυβέρνηση προσωπικοτήτων.

Με δηλώσεις του χθες βράδυ Ο κ. Καμμένος, αρνήθηκε την συμμετοχή σε κυβέρνηση με Σαμαρά και Βενιζέλο αλλά ουδέποτε είπε ότι αρνείται την συμμετοχή σε κυβέρνηση με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.Από την Συγγρού, σε μια προσπάθεια να καμφθούν οι αντιστάσεις του κ. Καμμένου έχουν ήδη διαμηνύσει ότι σε μια κυβέρνηση προσωπικοτήτων σαφώς και δεν θα μετέχουν οι κ. Σαμαράς και Βενιζέλος.

Κι αυτό γιατί η μόνη πλέον λύση για σχηματισμό κυβέρνησης έστω μη πολιτικής, είναι η συμμετοχή των Ανεξάρτητων Ελλήνων μετά τις αποστάσεις που πήραν οριστικά η ΔΗΜΑΡ και ο ΣΥΡΙΖΑ. 
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου