Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Την “έκοψαν” λόγω του … Έλληνα παππού του Γκρουέφσκι


 

Με άνωθεν εντολή “κόπηκε” λίγες ώρες πριν την προβολή της, η συνέντευξη του πρώην πρωθυπουργού των Σκοπίων Λούπτσο Γκεοργκιέφσκι, στον δημοσιογράφο Ρόμπερτ Ποπόφκσι και στο “Κανάλ 5″, το βράδυ της Κυριακής (27/12) Σύμφωνα με ανακοίνωση του φιλοκυβερνητικού σταθμού, η ματαίωση της προβολής, οφείλεται σε … “τεχνικούς λόγους”.

Ωστόσο συνεργάτες του Λούπτσο Γκεοργιέφκσι, υποστήριξαν ευθέως πως η συνέντευξη ¨κόπηκε” μετά από κυβερνητική παρέμβαση, αφού σε αυτή ο πρώην πρωθυπουργός και αρχηγός του κόμματος  ”ВМРО – НП” αναφέρθηκε στον … Έλληνα παππού του Νίκολα Γκρούεφσκι.

Συγκεκριμένα έκανε λόγο για την τηλεοπτική έρευνα του δημοσιογράφου Βάσκο ΈφτοΒ, που ήταν αφιερωμένη στον Νίκο Γκρούιο, παππού του σημερινού πρωθυπουργού Νίκολα Γκρούεφσκι, που και αυτή ουδέποτε προβλήθηκε στο “Κανάλ 5″.
 
«Ο Λιούπσο είπε πολύ σκληρά πράγματα και ήμουν πολύ ευχαριστημένος από τη συνέντευξη. Δεν μπορώ να ξέρω αν ο ήχος ήταν κακός, είμαι δημοσιογράφος και δεν καταλαβαίνω από τεχνικά ζητήματα» αρκέστηκε να δηλώσει ο δημοσιογράφος Ρόμπερτ Ποπόφσκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου