Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΑ...ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ!

 
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ...
 
 
 
Βολές κατά του Γιώργου Αλογοσκούφη εξαπέλυσε σήμερα ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, χαρακτηρίζοντας «καταστροφική» την απογραφή που είχε κάνει ο πρώην υπουργός Οικονομίας, επί κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή.
Ο Γιάννης Μιχελάκης εξομοίωσε επί της ουσίας τις πρόσφατες δηλώσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Θεόδωρου Πάγκαλου, στην Κωνσταντινούπολη, με την ...
απογραφή του κ. Αλογοσκούφη, υποστηρίζοντας ότι ήταν το ίδιο «καταστροφική» στις συνέπειες εις βάρος της χώρας.


«Όσο εγκληματικό είναι αυτό που κάνει ο Πάγκαλος τώρα, αλλά και οι Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου, δυσφημώντας τη χώρα στο εξωτερικό, άλλο τόσο καταστροφική ήταν και η απογραφή Αλογοσκούφη», είπε ο κ. Μιχελάκης, μιλώντας στον ρ/σ Flash.
 
Ο εκπρόσωπος της ΝΔ αρχικά εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον του αντιπροέδρου της κυβέρνησης. Στην συνέχεια, υπερασπίστηκε την πολιτική των κυβερνήσεων του Κ. Καραμανλή, παραδεχόμενος όμως -όπως έχει κάνει και ο πρόεδρος του κόμματος Αντ. Σαμαράς- ότι υπήρξαν λάθη και παραλείψεις.
 
Η αντίδραση ήταν άμεση από το περιβάλλον του κ. Αλογοσκούφη. Συνεργάτες του έλεγαν ότι η απογραφή ήταν προεκλογική δέσμευση της ΝΔ, ενώ από την πλευρά των συνεργατών του κ. Καραμανλή δεν υπάρχει μέχρι στιγμής σχόλιο.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου