Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Αυτά είναι τα νησιά... πολυτελείας! Αυξημένοι φόροι και πληρωμές με πλαστικό χρήμα



Σε ειδικό φορολογικό καθεστώς μπαίνουν τα περισσότερα από τα μεγάλα νησιά του Αιγαίου με αυξήσεις - φωτιά στους φόρους από το φαγητό και το ποτό μέχρι τη διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.Ο κατάλογος με τα νησιά είναι μεγάλος. Πρόκειται για 23 νησιά στα οποία η φορολογία αλλάζει σε όλα τα επίπεδα. Συγκεκριμένα στα νησιά:



ΘάσοςΛήμνοςΛέσβοςΣκιάθοςΣκόπελοςΧίοςΙκαρίαΣάμοςΆνδροςΤήνος ΜύκονοςΠάροςΣύροςΝάξοςΜήλοςΣαντορίνηΠάτμοςΛέροςΚάλυμνοςΣύμηΚωςΡόδοςΚάρπαθοςαλλάζουν όλα σε ότι έχει να κάνει με τη φορολογία.


 Πρώτα απ' όλα οι συναλλαγές κάθε είδους άνω των 70 ευρώ θα πρέπει να γίνονται αποκλειστικά και μόνο με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.Ταυτόχρονα και καθός πρόκειται για νησιά με πληθυσμό άνω των 3.100 κατοίκων έρχεται φόρος 1 ως 5 ευρώ ανά διανυκτέρευση, αλλά και 6% φόρος σε επιχειρήσεις ένδυσης, υπόδησης, έργων τέχνης και κοσμηματοπωλεία, αλλά και φόρος 3% σε μπαρ εστιατόρια και νυχτερινά κέντρα από 1η Απριλίου ως 31 ΟκτωβρίουΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πηγή: newsit.gr - See more at: http://www.newsone.gr/ellada/87804-ayta-einai-ta-nesia-polyteleias-ayxemenoi-phoroi-kai-pleromes-me-plastiko-chrema#sthash.1Re99IEA.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου