Τρίτη, 9 Δεκεμβρίου 2014

Ο ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ!Με 160 λέξεις και με τίτλο «Αγαπημένε μου συνάνθρωπε» ο καλλιτέχνης Κωστής Μαραβέγιας «μίλησε» μέσω Facebook για τα χτεσινά γεγονότα στην Αθήνα, καταδίκασε τη βία ζητώντας μάλιστα να καθαριστούν τα παγκάκια από τα χημικά και τις μολότοφ, έτσι ώστε να μπορεί να φιλήσει το κορίτσι του.Μάλιστα ο δημοφιλής τραγουδιστής ζητά από τον συνάνθρωπό του να πιει το νερό της αγάπης, προκαλώντας με την ανάρτησή του πλήθος αντιδράσεων από αναρχοάπλυτους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτησή του:
«Αγαπημένε μου συνάνθρωπε, πόση βία ν’ αντέξεις πια σ’ αυτό τον τόπο; Βία “κρατική”, βία “αντιεξουσιαστική”, βία “χρυσαυγίτικη”, όλες βίες φασίζουσες και εν τέλει βαθιά εξουσιαστικές. Καταπονημένη και καταπατημένη από δαύτους της καρδιάς μας η μη βία.

Κι αφού μου ζητάς να πάρω θέση επίμονα κι αφού σου πω το προφανές Πρόσβαση στη Γνώση και στη Μόρφωση για Όλους, θα σου τραγουδήσω το υπόλοιπο.
(Σε Μι Ματζόρε )
Καμία αλληλεγγύη στον κανιβαλισμό της απόγνωσης και σε όποιον εκφραστή και εμπνευστή της με οποιαδήποτε ψυχογενή “ιδεολογικά” προσχήματα.
Καμία συμμετοχή στον πιθηκισμό της ιδιοτελούς συμπαράστασης σε άδικα “δίκαιους αγώνες” που φέρουν όπλα φωτιές και δακρυγόνα.
Τέλος, η ομορφιά θα μας σώσει αγαπημένοι. Κι αν η φωτιά σου φαίνεται όμορφη, βούτα στα μέσα σου να πιεις λίγο νερό αγάπης. Κάπου θα ‘χεις κι εσύ συνάνθρωπε. Θα ξεδιψάσεις.
ΥΓ. Θερμή παράκληση να καθαριστούν τα παγκάκια της Αθήνας από τα χημικά και τις μολότοφ. Θέλω να βγω με το κορίτσι μου σήμερα που ‘ναι Κυριακή, να τη φιλήσω σε παγκάκι.

Με αγάπη
Κ. Μαραβέγιας»

dexiextrem