Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ΟΛΑ Ο ΛΙΑΠΗΣ ΚΙ ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΙΤΣΑ ΣΤΗ ΜΑΛΑΙΣΙΑ.

Ο φακός της «Real News» συνέλαβε τον συνταξιούχοι υπουργό Μιχάλη Λιάπη να απολαμβάνει πικάντικους μεζέδες και εκλεκτή συντροφιά στην κινεζική συνοικία της Κουάλα Λουμπούρ. Η «πολύ στεναχωρημένος από το σφάλμα του Λιάπης, όπως τον περιγράφουν οι συνομιλητές του, δεν φαίνεται τόσο στεναχωρημένος και σκυθρωπός στο εστιατόριο της πρωτεύουσας της Μαλαισίας, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες της εφημερίδας.

Με σπορ ντύσιμο απολαμβάνει την απόδρασή του στους 32 βαθμούς Κελσίου, πολύ μακριά από τις κάμερες που τον κυνηγούσαν έξω από την Τροχαία της Αγίας Παρασκευής και τα δικαστήρια της Ευελπίδων. Η αλλοδαπή κυρία που συνοδεύει κάθεται στο πλευρό του, έχοντας εστιάσει την προσοχή της στο γευστικό μενού. Αμέριμνος συνεχίζει το δείπνο, καθώς έχει μπροστά του τουλάχιστον μία εβδομάδα χαλάρωσης στο πολυτελές ξενοδοχείο και τις γραφικές γειτονιές της Κουάλα Λουμπούρ. Το δικαστήριο και οι απαντήσεις μπορούν να περιμένουν.

Το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης ο Μ. Λιάπης εμφανίστηκε στην πύλη του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» που οδηγούσε στη φυσούνα για την πτήση 204 της Qatar Airways. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας κάποιοι επιβάτες τον αναγνώρισαν καθώς μόλις την προηγούμενη μέρα τον είχαν δει στην τηλεόραση να οδηγείται με χειροπέδες στον εισαγγελέα. Εκείνος προσπάθησε να περάσει απαρατήρητος με το κινητό συνεχώς στ' αυτί.

Είναι η εποχή που κορυφώνεται η τουριστική κίνηση στην Ασία, με τη θερμοκρασία λίγο πάνω από τους 32 βαθμούς Κελσίου, χωρίς τα μεσημεριανά μπουρίνια του καλοκαιριού. Ο Μιχάλης Λιάπης αποφάσισε να μην αναβάλει το ταξίδι στην Ασία που ο ίδιος είχε αποκαλύψει σε δημοσιογράφους στην Τροχαία Αγίας Παρασκευής.

Τα εορταστικά πακέτα για τη Μαλαισία κοστίζουν περίπου 1349 έως 21000 ευρώ για οκτώ έως έντεκα μέρες που είναι αρκετός χρόνος για να ξεχάσει κανείς ακόμα και το δικαστήριο που μπορεί να τον περιμένει...

Δείτε τις φωτογραφίες





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου