Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

O KAMMENOΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟΝ ΔΕΞΙΟ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ...

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, ΨΩΜΙΑΔΗΣ,

ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΝΕΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ...

 

Ραγδαίες είναι οι πολιτικές εξελίξεις τις τελευταίες ημέρες για τους Ανεξάρτητους Έλληνες λόγω των πολλαπλών αποχωρήσεων στελεχών του κόμματος.

Ο σχεδιασμός του κ. Καμμένου για έναν «δεξιό ΣΥΡΙΖΑ», με αυτόνομες συνιστώσες, απέτυχε εν τη γενέσει του. Εδώ και καιρό, όπως αναφέρουν τα «Παραπολιτικά», είχαν ξεκινήσει οι διαβουλεύσεις για τη δημιουργία μιας ευρύτερης κεντροδεξιάς παράταξης, στην οποία θα συμμετείχαν κόμματα, πολιτικές κινήσεις, αλλά και μεμονωμένα στελέχη που είναι πλέον στη ΝΔ.

Ο κ. Νίκος Νικολόπουλος με το «Χριστιανοδημοκρατικό Κίνημα», ο Γιώργος Καρατζαφέρης μαζί με τον κύριο Παναγιώτη Ψωμιάδη και το νέο φορέα που ετοιμάζουν υπό το όνομα «Πατρίδα», καθώς και ο κύριος Στέλιος Παπαθεμελής με τη Δημοκρατική Αναγέννηση βρίσκονταν σε συνεχείς διαβουλεύσεις για τη δημιουργία ενός κινήματος που θα τους περιελάμβανε όλους.

Στους Ανεξάρτητους Έλληνες πίστευαν ότι από τον Μάρτιο και μετά, όταν τα επώδυνα μέτρα θα έχουν γίνει αισθητά στην κοινωνία, θα υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια και η ΝΔ θα αρχίσει την πτωτική της πορεία, όπως έγινε και με το ΠΑΣΟΚ. Για να μη διοχετευθεί όλη αυτή η δυσαρέσκεια στη Χρυσή Αυγή, ήθελαν να γίνουν αυτοί το δεξιό ανάχωμα.

Με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε δηλαδή...

el-democracy.blogspot.com





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου