Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Το τέρας της Ξάνθης ομολογεί: ''Της έβαλα φωτιά επειδή με αναγνώρισε και θα μιλούσε'' - Ανατριχιαστικές περιγραφές του στυγερού εγκλήματος!

- Αρρωστημένος γείτονας της άτυχης Ζωής, ο δράστης του εγκλήματος που ''πάγωσε'' ολόκληρη τη χώρα
- Το κινητό τηλέφωνο της 34χρονης που βρέθηκε στο σπίτι του, τον ανάγκασε να μιλήσει για όλα
- ''Είδε το πρόσωπό μου και δεν είχα άλλη επιλογή - Έπρεπε να τη σκοτωσω για να γλιτώσω'' φέρεται να είπε
-  Συγκλονισμένη η Ξάνθη από το έγκλημα, ετοιμάζεται για την κηδεία της Ζωής που ''έφυγε'' με τραγικό τρόπο

Ύστερα από ολονύχτιες ανακρίσεις, ο δράστης ομολόγησε τη δολοφονία της 34χρονης, όπως επιβεβαίωσε και ο αστυνομικός διευθυντής Ξάνθης Γιώργος Γκοδοσίδης. Πρόκειται για έναν άνδρα 25-27 ετών - και όχι 35 όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί από τις αστυνομικές αρχές, κατά την προσαγωγή του - που διατηρούσε κατάστημα σε κοντινή απόσταση από το πατρικό σπίτι της 34χρονης.

Ο Χ.Π. γείτονας της 34χρόνης Ζωής, ομολόγησε το πρωί ότι είναι αυτός που της στέρησε με τόσο φρικτό και σοκαριστικό τρόπο τη ζωή. Ο δράστης - σεσημασμένος για βιασμούς και ναρκωτικά - βρισκόταν στην αστυνομική διεύθυνση της Ξάνθης από χθες το βράδυ.

Αρχικά δήλωνε αθώος και ζητούσε να αφεθεί ελεύθερος. Κατάλαβε ότι τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται δύσκολα για εκείνον όταν οι αστυνομικοί του είπαν ότι έχουν βρει δακτυλικό του αποτύπωμα στην περιοχή του αποτρόπαιου εγκλήματος και επιπλέον υπάρχει βίντεο, από κάμερα ασφαλείας καταστήματος, που τον δείχνει στην περιοχή που κινήθηκαν οι κοπέλες.

Ο Χ.Π. φέρεται να ομολόγησε την ενοχή του, λίγο μετά τα μεσάνυχτα αλλά λίγη ώρα αργότερα, αναίρεσε τα όσα είπε ισχυριζόμενος ότι δεν είχε καμία σχέση με την υπόθεση. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, λίγα μόλις τετράγωνα μακριά από το σημείο του εγκλήματος, με τους αστυνομικούς να ταυτοποιούν τη δράση του νεαρού και να τον αναγκάζουν λίγο μετά τις 07.00 να ομολογήσει ότι είναι ο δράστης του φονικού που ''πάγωσε'' τη χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σπίτι του 35χρονου - που πέρυσι είχε παραμείνει 6 μήνες στη φυλακή, για απόπειρα βιασμού φοιτήτριας - βρέθηκε το κινητό τηλέφωνο της 34χρονης που δολοφόνησε.

ΦΩΤΟ από thrakitoday.com
ΦΩΤΟ από thrakitoday.com
''Το τέρας της Ξάνθης'' ομολογεί...
Όταν ομολόγησε την ενοχή του άρχισε να περιγράφει με ανατριχιαστικό τρόπο στους αστυνομικούς τα όσα έγιναν το μοιραίο πρωινό της 27ης Δεκεμβρίου έξω από το πατρικό σπίτι της Ζωής. Όπως είπε γνώριζε την άτυχη κοπέλα από παλιά. Τη βίασε και επειδή τον αναγνώρισε, της έβαλε φωτιά και την σκότωσε με φρικτό τρόπο. Στη συνέχεια έφυγε τρέχοντας από το σημείο και όταν έφτασε στο σπίτι του, πίστεψε πως είχε καταφέρει να γλιτώσει.

«Έτσι μου ήρθε και το έκανα. Την ήξερα. Μου άρεσε. Την είδα τυχαία μπροστά μου και την ακολούθησα. Επιτέθηκα όταν έβαζε τα κλειδιά στην πόρτα. Θα με αναγνώριζε, γι αυτό την έκαψα» φέρεται να λέει ο 35χρονος «δράκος» της Ξάνθης

Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του αδερφού της άτυχης Ζωής

«Ό,τι κι αν γίνει, ακόμη κι αν τον φυλακίσουν, η αδερφή μου δε γυρίζει πίσω» δήλωσε με δάκρυα στα μάτια ο αδερφός της άτυχης κοπέλας στο ThrakiToday. Δε μπορούσε να συνειδητοποιήσει ακόμα ότι η αδερφή του έφυγε από τη ζωή και μάλιστα με αυτό τον τρόπο.
φωτό από ThrakiToday.com
φωτό από ThrakiToday.com
Απέκλεισε το ενδεχόμενο να πρόκειται για έγκλημα πάθους. Δεν είχε σχέση, όπως είπε. Η κοπέλα ζούσε τα τελευταία χρόνια στη Θεσσαλονίκη, όπου προσπαθούσε να βρει δουλειά.

«Ήταν ένας άγιος μες τη χαρά και μες το χαμόγελο. Ένα χαμογελαστό παιδί. Ήρθε από τη Θεσσαλονίκη για διακοπές και ήρθαν και τη σκότωσαν κάτω από το σπίτι της», λέει.

«Άκουσα τις φωνές βγήκα στο μπαλκόνι και είδα τη φωτιά. Κατέβηκα κάτω και μου είπαν οι γείτονες ότι είναι ένας άνθρωπος καμένος εκεί. Μετά ο μπαμπάς μου βρήκε τα κλειδιά της αδελφής μου πάνω στην πόρτα και καταλάβαμε ότι πρόκειται για αυτήν.

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου