Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2012

STATE DEPARTMENT: ΣΚΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΠΑΤE


Δηλώσεις που βγάζουν μάτια και δίχως άλλο αποτελούν διαφημιστικό σπότ ιμπεριαλιστικής παντοδυναμίας αλλά και επίδειξη δύναμης στους ιθαγενείς της Μπανανίας, αποτελούν όλα όσα είπε αξιωματούχος των γερακιών του Αμερικανικού...
Υπουργείου Εξωτερικών, πριν ακόμα προλάβει να βγάλει το ιδρωμένο πουκάμιστο της ορκωμοσίας, ο νέος πρωθυπουργός της Ελλάδος.

«Προσβλέπουμε να συνεργαστούμε με τον νέο πρωθυπουργό, τον Αντώνη Σαμαρά. Ενθαρρύνουμε τη νέα ελληνική κυβέρνηση να εφαρμόσει γρήγορα τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις που θα βελτιώσουν τη μακροπρόθεσμη ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας και θα καταστήσουν την Ελλάδα πιο ελκυστική για επενδύσεις. Όπως είπε ο πρόεδρος Ομπάμα και άλλοι ηγέτες του κόσμου, πιστεύουμε ότι είναι προς το συμφέρον όλων μας να παραμείνει η Ελλάδα στη ζώνη του ευρώ και ταυτόχρονα να σεβαστεί τη δέσμευσή της για μεταρρυθμίσεις» σημειώνει αξιωματούχος του State Department.

Τα συμπεράσματα δικά σας για όσους θέλουν τον κ.Σαμαρά να κάνει δήθεν ανοίγματα προς τον Πούτιν. Ποιος Πουτινίσκος που θα' λεγε και ο Τζίμης Πανούσης.

makelio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου