Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

ΨΥΧΑΡΕΣ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ!...ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ!

Το αμυντικό σταυρόλεξο του Σάντος εν όψει... τελικού με Τσεχία




Ο Φερνάντο Σάντος αναγκάζεται να αλλάξει τα αγωνιστικά του πλάνα εν όψει του κρισιμότερου αγώνα της εθνικής μας στην φάση των ομίλων του EURO 2012. Το ματς της Τρίτης (19:00) με την Τσεχία αποτελεί σίγουρα το βασικό κριτήριο πρόκρισης στην επόμενη φάση όμως ο ομοσπονδιακός τεχνικός καλείτε να καλύψει δύο τεράστια κενά στην αμυντική του γραμμή. Αυτά του Παπασταθόπουλου (λόγω της άδικης κόκκινης κάρτας που δέχθηκε στην πρεμιέρα) αλλά και του τραυματισμού του Αβραάμ Παπαδόπουλου. Ποια είναι τα πλάνα του Πορτογάλου...

Ο Φερνάντο Σάντος μπορεί είτε να αφήσει ως δίδυμο τους Κατσουράνη και Κυριάκο Παπαδόπουλο στο κέντρο άμυνας και να χρησιμοποιήσει σε ρόλο αντί-«Κατσούρ» στη μεσαία γραμμή τον Φωτάκη ή να πάει στη λογική Μαλεζά.

Αν επιλέξει το δεύτερο, τότε ο άσος του Παναθηναϊκού, Κώστας Κατσουράνης θα μετατεθεί εκ νέου στο κέντρο, όπως, δηλαδή, έπαιζε, προτού ο Παπασταθόπουλος αποβληθεί.

Ο Σάντος, βέβαια, είναι πολύ πιθανόν να κάνει και μία αλλαγή στην τριάδα της επίθεσης, πράγμα που είναι, μάλλον, λογικό με δεδομένη τη σύγκριση της εικόνας του Σωτήρη Νίνη και του Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Τέλος δεν αποκλείεται να αλλάξει και το αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς το επίσημο ντεμπούτο του Χοσέ Χολέμπας δεν ήταν καλό.

Newsroom ΔΟΛ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου