Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

«Η χώρα δεν χρειάζεται εκλογές»



Ο Κωστής Στεφανόπουλος στηρίζει την κυβέρνηση Παπαδήμου

«Η χώρα δεν χρειάζεται εκλογές, αλλά μία κυβέρνηση με ικανότητες που θα εργαστεί για να τη βγάλει από τους κινδύνους τους οποίους διατρέχει». Αυτό είναι το σαφές μήνυμα που στέλνει σήμερα ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωστής Στεφανόπουλος.

Σε άρθρο του που δημοσιεύεται στην Καθημερινή της Κυριακής, ο Κ. Στεφανόπουλος, γράφει ότι η κυβέρνηση Παπαδήμου έχει τα απαιτούμενα προσόντα, το κύρος και την αναγνώριση στο εξωτερικό, για να επιτύχει το στόχο.
«Συνεπώς, τα κόμματα οφείλουν να παύσουν να ζητούν εκλογές και να αναγνωρίσουν τον συγκεκριμένο χρόνο, μέχρι της συμπληρώσεως της τετραετίας, κατά τον οποίο ο κ. Παπαδήμος θα εργασθεί υπέρ του συμφέροντος της χώρας, ώστε να μην μας εξαναγκάσουν σε αποχώρηση από την ευρωζώνη ή σε άλλες καταστρεπτικές εξελίξεις».

Ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος παραμένει ένας από τους δημοφιλέστερους έλληνες πολιτικούς, χαρακτηρίζει «άξια θαυμασμού και επαίνου τη συγκράτηση που επιδεικνύουν μισθωτοί και συνταξιούχοι έναντι των μέτρων φορολογίας που σχεδιάζονται πρόχειρα και πλήττουν τα μεσαία και κυρίως τα χαμηλά και πολύ χαμηλά εισοδήματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου