Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΕΔΙΩΞΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ...




ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ''ΗΛΙΘΙΟΙ'' ΚΑΙ ΟΙ  ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ!

"Πνίγηκε'' το Σύνταγμα από μολότοφ και  χημικά με έναν δολοφονικό  αρμαγεδώνα, που όμοιο του δεν έχει ξαναζήσει η Αθήνα. Έδιωχναν τους ειρηνικούς «αγανακτισμένους» και οι  μπάχαλοι κατέστρεφαν.


 Αστυνομία και «γνωστοί-άγνωστοι» για ακόμη μία φορά το τελευταίο χρονικό διάστημα είχαν γίνει το κυβερνητικό δεκανίκι.

Οι μάχες συνεχίζονται έστω και περιστασιακά πλέον ακόμα και αργά τη νύχτα.  Η καταστροφή συνεχίζεται και όλα όσα συμβαίνουν στο κέντρο της Αθήνας τις τελευταίες ώρες δίνουν την χαριστική βολή, τόσο στον τουρισμό, όσο και στο κίνημα των Αγανακτισμένων. Η σημερινή διαδήλωση θα μπορούσε να είναι μια από τις μεγαλύτερες των τελευταίων ετών και να είναι και ειρηνική. 'Ομως κάποιοι είχαν άλλα σχέδια. Και σε αυτά τα σχέδια βοήθησε και η αστυνομία.

Η χρήση χημικών που γίνεται τις τελευταίες ώρες είναι το λιγότερο υπερβολική,  Τα ΜΑΤ ήταν αποφασισμένα να διώξουν τους πάντες από την πλατεία Συντάγματος και μάλιστα έφθασαν σε σημείο να πετούν μέχρι και πέτρες, ενώ χημικά έριξαν μέχρι και στην είσοδο του Μετρό, όπου έβρισκαν καταφύγιο οι διαδηλωτές, αλλά και οι κουκουλοφόροι. Τα ΜΑΤ αργά το βράδυ φαίνεται πως κατάφεραν να αδειάσουν το Σύνταγμα είτε από κουκουλοφόρους είτε από ειρηνικούς διαδηλωτές με χημικά που δεν έχουν ξαναριχθεί σε παρόμοια κατάσταση.

Ο στόχος της αστυνομίας είναι ο προφανής. Να αδειάσει επιτέλους η πλατεία Συντάγματος από κόσμο και να εκλείψουν οι καθημερινές εικόνες με τους Αγανακτισμένους στην πλατεία Συντάγματος. Όσο ο κόσμος θα προσπαθεί όλο το βράδυ να προσεγγίσει την πλατεία, τόσο τα ΜΑΤ θα κάνουν επιδρομές με εκτεταμμένη χρήση δακρυγόνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου