Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

Ζευγάρι στη ζωή και στη... διακίνηση ναρκωτικών


Στη σύλληψη δύο ανδρόγυνων στις Σέρρες, τα οποία φέρεται να είχαν συστήσει συμμορία 
διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της εκεί Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας. Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν δύο άνδρες, ηλικίας 66 και 34 ετών και οι σύζυγοί τους, 63 και 30 ετών αντίστοιχα, όλοι τους Έλληνες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για σύσταση συμμορίας και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, τα παραπάνω άτομα φέρεται να είχαν συστήσει συμμορία διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στην ευρύτερη περιοχή των Σερρών. Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης εντοπίσθηκαν την ίδια ημέρα και συνελήφθησαν σε διάφορες περιοχές των Σερρών, επιπλέον 11 άτομα, ηλικίας 32 έως 54 ετών, καθώς διαπιστώθηκε να κατέχουν ποσότητες ηρωίνης που είχαν προμηθευτεί νωρίτερα από τον εξηνταεξάχρονο και την εξηντατριάχρονη.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες των φερόμενων ως μελών της συμμορίας, αλλά και στην κατοχή τους, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν: 54 συσκευασίες με ποσότητες ηρωίνης, συνολικού βάρους 66,9 γραμμαρίων, έτοιμες για διακίνηση, ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 267,6 γραμμαρίων, 192 γραμμάρια ναρκωτικής ουσίας σε σκόνη, 130 ναρκωτικά δισκία, τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, χρηματικό ποσό 710 ευρώ, ως προερχόμενο από την πώληση ναρκωτικών ουσιών και τέσσερα κινητά τηλέφωνα, που χρησιμοποιούσαν για την παράνομη δραστηριότητά τους. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου