Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

AΛΕΚΟΣ ΣΥΣΣΟΒΙΤΗΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ. ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.


ΞΥΠΝΗΣΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΣΣΟΒΙΤΗΣ!!!

Ο ηθοποιός μιλάει για τον Αλέξη Τσίπρα, το μεταναστευτικό ζήτημα και για το πώς η κρίση πλήττει την Τέχνη

Ο Αλέκος Συσσοβίτης παραχώρησε μία συνέντευξη στο menexlusive.com και μίλησε για τον Αλέξη Τσίπρα, την ανησυχία που του προκαλεί το μεταναστευτικό ζήτημα και την κρίση που πλήττει την Τέχνη. 

«Στην τέχνη λεφτά δεν υπάρχουν, είναι ανύπαρκτα. Γενικότερα, πάντα θα υπάρχουν λεφτά αλλά δεν είναι στα χέρια τα δικά μας. Είναι στα χέρια άλλων που μας εκμεταλλεύονται.Aποδείχθηκε για ακόμα μια φορά ότι μια άλλη κυβέρνηση καινούργια δεν κατάφερε να πατάξει την φοροδιαφυγή, δεν τιμωρούνται οι άνθρωποι, δεν βάζει μυαλό ο Έλληνας, λέει και καμώνεται, όμως μόλις μπαίνει στην εξουσία κάνει τα ίδια με τους υπολοίπους. Ζούμε ήδη μια δύσκολη περίοδο και θα ζήσουμε μια ακόμη πιο δύσκολη γιατί γινόμαστε υποχείρια άλλων»,λέει ο Αλέκος Συσσοβίτης. 


Ποια είναι γνώμη του για τον Αλέξη Τσίπρα; «Δεν με ικανοποιεί, δεν με ευχαριστεί, δεν ήμουν φαν του και ούτε θα είμαι. Νομίζω ότι τα πράγματα είναι επικίνδυνα έτσι όπως γίνονται. Θέλει προσοχή και σύνεση», απαντά. 

Tι πιστεύει για το μεταναστευτικό ζήτημα; «Mε ανησυχεί πολύ και έρχεται να επισκιάσει σιγά σιγά το θέμα της ελληνικότητας. Δυστυχώς η χώρα έχει πρόβλημα υπογεννητικότητας. Σύντομα οι αριθμοί με βάση όσα λένε θα κατέβουν κι άλλο και από 11 εκ. θα γίνουμε 7 μέσα στα επόμενα 20-30 χρόνια, κάτι που σημαίνει ότι η Ελλάδα κινδυνεύει ως προς τη γλώσσα, την κουλτούρα της, την ονομασία της. Το μεταναστευτικό γίνεται αρκετά επικίνδυνο με όλο αυτόν τον κόσμο της Βόρειας Αφρικής να ανεβαίνει προς τα εδώ. Θα αλλάξει η μορφή της χώρας και αυτό είναι κάτι που δεν με ευχαριστεί καθόλου. Είμαι φιλέλληνας, αγαπάω τη χώρα μου πάρα πολύ και όλο αυτό που γίνεται με ανησυχεί και με λυπεί», απαντά ο ηθοποιός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου