Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Άδωνις σε Φλαμπουράρη: «Πήρες ένα εκατομμύριο ευρώ και απαίτησες κούρεμα για τον λογαριασμό της πισίνας σου!» video


Σκληρή επίθεση του Άδωνι Γεωργιάδη στον Αλέκο Φλαμπουράρη για την υπόθεση της πώλησης των μετοχών του σε εταιρεία

- «Αν έχετε 40 χρόνια στην Αριστερά μπορείτε να είστε φοροκλέφτης;», είπε μεταξύ άλλων
- Του ζήτησε να καταθέσει το έγγραφο που να αποδεικνύει ότι πληρώθηκε τις δόσεις που είχε συμφωνήσει από την πώληση των μετοχών του

Επίθεση στον υπουργό Επικρατείας, Αλέκο Φλαμπουράρη εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής, ο υποψήφιος αρχηγός της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης. Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε στην υπόθεση της πώλησης των μετοχών της εταιρείας που είχε ο κ. Φλαμπουράρης και τον κάλεσε να αποδείξει ότι δεν έχει παρανομήσει.

Είπε ο κ. Γεωργιάδης αναφερόμενος στα όσα είχε απαντήσει ο κ. Φλαμπουράρης τότε για την υπόθεση:

«Η πρώτη απάντηση του κ. Φλαμπουράρη ήταν "πως τολμάτε και ρωτάτε εμενα που εχω 40 χρόνια αγώνα στην Αριστερά". Τι μας λέτε κύριε υπουργέ; Αν έχετε 40 χρόνια στην Αριστερά μπορείτε να είστε φοροκλέφτης; Μπορείτε να παραβιάζετε το νόμο περί συστάσεως υπουργικού συμβουλίου και να κάνετε ψευδές πόθεν έσχες;», είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Και συνέχισε: «Ας πάρουμε τώρα ως αληθές αυτό που εχετε πει και ότι ειναι η αλήθεια. Είπατε ότι μια ημέρα μετά τις εκλογές πήγατε σε μια υπηρεσία της αστυνομίας και κάνατε μια μεταβίβαση της εταιρείας. Εγώ ως μεγαλόκαρδος θα δεχθώ ότι είπατε την αλήθεια. Ότι αυτό το χαρτί δεν είναι πλαστό. Εγω λέω ότι ειναι ψεύτικο, αλλά επειδή μου αρέσει το τεκμήριο της αθωότητας ας υποθέσουμε λοιπον ότι αυτό που λέτε είναι αλήθεια. Σύμφωνα με το χαρτί που καταθέσατε, το Νοέμβριο, έχετε ήδη πάρει την πρώτη δόση. Έτσι, θέλω να μας δείξετε την κίνηση του τραπεζικού σας λογαρισμού».

Ο κ. Γεωργιάδης απευθύνθηκε στον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και του ζήτησε να αποδείξει ότι ο κ. Φλαμπουράρης πληρώθηκε τις δόσεις. «Αλλιώς», είπε ο κ. Γεωργιάδης, «πρέπει να πάει φυλακή για κακούργημα. Εχετε την υποχρέωση να ελέγξετε αν έχει εισπράξει τις δόσεις».

Ο κ. Γεωργιάδης είπε ακόμα ότι σύμφωνα με όσα έχει ισχυριστεί ο κ. Φλαμπουράρης, έχει πάρει από την πώληση της εταιρείας του ένα εκατομμύριο ευρώ και αναρωτήθηκε: «Ένας άνθρωπος που έχει πάρει ένα εκατομμύριο ευρώ μπορεί να πηγαίνει στον Δήμο της Αίγινας και να του ζητάει να του κάνει δόσεις για χρέη; Είναι δυνατόν να λέτε ταυτόχρονα ότι έχετε ένα εκατομμύριο ευρώ και να ζητάτε και να επιτυχγάνετε την διαγραφή 4.000 από τα 6.000 που χρωστούσατε για την πισίνα σας για το νερό στην Αίγινα ως άπορος;»

Και πρόσθεσε: «Εαν αυτό το κάνουμε μόνο στον Φλαμπουράρη τότε αυτό δεν λέγεται ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς αλλά βαριά κοροιδία του ελληνικού λαού. Μην διανοηθείτε να ξαναπείτε για ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς και μην διανοηθείτε να απειλήσετε ξανά κανέναν στην Βουλή».

Απαντώντας ο κ. Παπαγγελόπουλος είπε ότι με βάση το συμβόλαιο πώλησης των μετοχών του κ. Φλαμπουράρη η πρώτη δόση θα πρέπει να εισπραχθεί τον Δεκέμβριο του 2015, έτσι δεν μπορεί να έχει εγγραφεί κάποιο έσοδο, ενώ ταυτόχρονα όπως είπε ο υπουργός αναπληρωτής Δικαιοσύνης αρμόδιος για θέματα διαφθοράς το γεγονός ότι δεν είχε εισπράξει το ένα εκατομμύριο ο υπουργός ανατρέπει και το επιχείρημα του κ. Γεωργιάδη πως δεν είναι δυνατό να έχει ένα εκατομμύριο και να ζητάει “κούρεμα” του χρέους για το νερό της πισίνας του στην Αίγινα.


newsit,gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου