Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Τη σύντροφο του υπουργού Δικαιοσύνης διόρισε ο Κατρούγκαλος

 

 

 

Το διορισμό της συντρόφου του υπουργού Δικαιοσύνης Νίκου Παρασκευόπουλου στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ) καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

«Ο κ. Κατρούγκαλος, αφού διόρισε τους συνεργάτες του γραφείου του, προχώρησε και στο διορισμό της συμβίας του υπουργού Δικαιοσύνης ως πρόεδρο στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ)», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της ΝΔ. Και προστίθεται:

«Πρώτη φορά στην ιστορία δύο ζευγάρια υπουργών βρίσκονται στην κυβέρνηση. Τόσο το ζεύγος Δρίτσα, όσο και το ζεύγος Παρασκευόπουλου. Αυτά είναι τα έργα και οι ημέρες του κ. Κατρούγκαλου και αυτό είναι το νέο ήθος της Αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ.»

Νωρίτερα σήμερα, ανακοινώθηκε ότι σήμερα ανέλαβε τα καθήκοντά της η νέα πρόεδρος στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης η Ιφιγένεια Καμτσίδου, αναπληρώτρια καθηγήτρια Συνταγματικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Η κ. Καμτσίδου, ανέλαβε τα καθήκοντά της, παρουσία του υπουργού Εσωτερικών Νίκου Βούτση και του αναπληρωτή υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργου Κατρούγκαλου. Όπως ανακοινώθηκε, η κ. Καμτσίδου, με μεταπτυχιακές σπουδές στη Γαλλία, έχει αναγορευτεί διδάκτορας Συνταγματικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Paris X-Nanterre και, μεταξύ άλλων, έχει δημοσιεύσει μονογραφίες και μελέτες που επικεντρώνονται σε ζητήματα οργάνωσης και λειτουργίας των θεσμών και προστασίας των συνταγματικών δικαιωμάτων.
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου